2777
2789

از نظر من مزایای این رشته پرستیژ و کلاس بالا کم کردن درد دیگران و احساس خوب موثر واقع شدن اینکه بشه بنیان گزار یه روش جدید شد و به خیلی از ادمای ناتوان کمک کرد

معایب طولانی بودن رشته تو این فاصله یه خانوم کی میخواد ازدواج کنه کی میخواد بچه دار بشه چجوری از بچه و خانواده اش مراقبت کنه و اینکه طول سالهای درس خوندن هزینه زندگی رو چجور میشه تامین کرد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من علاقه داشتم خانواده ام نذاشتن برم حسرتش موند تو دلم هنوز که هنوزه 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

از     سال  دوم  به دلنشجوهاب   پزشکی  یه پولی میدن  

دیگر به راستی می‌دانم که درد یعنی چه درد به معنای کتک خوردن تا حد بیهوش شدن نبود. بریدن پا بر اثر یک تکه شیشه و بخیه زدن در داروخانه نبود. درد یعنی چیزی که دلِ آدم را در هم می‌شکند و انسان ناگزیر است با آن بمیرد بدون آنکه بتواند رازش را با کسی در میان بگذارد، دردی که انسان را بدون نیروی دست و پاها و سر باقی می‌گذارد و انسان حتی قدرت آن را ندارد که سرش را روی بالش حرکت دهد

بعضیا فقط پرستیژ و حقوق و کلاسشو اینارو میبینن 

ب نظرم با روحیه زنا جور در نمیاد قشنگ فک کن هر روز باید با کلی بیمار رو به رو شی که همم ی مشکلی دارن و ناراحتن 

اعصاب خودت میکشه؟ی عمره ها 

من خودم دکترم ولی پزشک نیستم تنها چیزیکه باعث میشه حسرت پزشکارو بخورم اون دعای خیریه ک پشت سر همشون نه هاولی بعضیاشون هس

بعضی پزشکا واقعای بال کم دارن فقط وگرنه خود فرشتن هم دنیارو دارن هم آخرت😍😁

اهل زیباترین کلانشهر ایران، رشت😍کاربریم برای سال ۹۸هس😐😵آی ام یک تعلیقی
بعد میگید تامین زندگی مگه فقط زن میخواد کار کنه؟؟.الان دیگه برای جامعه خیلی جا افتاده پزشک زن

ن این ک زن نمیتونه پزشک بشه ک 

روحیش خراب میشه یکی در روز ۲۰ تا بیمارم ببینه  کسل میشه خودش یکی که میدونه میتونه از پسش بر میاد باید بره سمت این رشته و شغل