2777
2789
عنوان

آقایی که الان تاپیک زد در مورد طلسم و دعا

| مشاهده متن کامل بحث + 1060 بازدید | 137 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینکه یه جادوگر ، چه سواستفاده هایی از ایات خدا میکنه و‌مردم رو با نشون دادن قران فریب میده ، این ای ...

کاری به بحثی که راه انداختید ندارم حرفهای من روشنه، جوابهای شما هم روشن تر 

فقط میخوام اینو بهتون بگم تا چند لحظه پیش بنده رو فریبکار رو بیسواد خوندین در حالی که الان قبول کردید آیات قرآن رو در طلسمات استفاده میکنن :)) 

با دوتا کتاب خوندن نمیتونید بیاید و اطلاعات و تجربیات دیگران رو زیر سوال ببرید 

بعید میدونم امثال منو زیاد دیده باشید بنظر میرسه امثال خودتونو زیاد دیدید که نظراتتون به شدت افراطیه 

الانم بجای اینکه منطقی جواب بدید بازم دارید توهین میکنید و این رفتار نشون دهنده حرص زیادیه که میخورید :) 

اونی که به مطالعه نیاز داره خود شمایید 

من یاد گرفتم اگه اطلاعاتم در مورد بحثی زیاد نباشه خودمو نخود هر آشی نکنم :) 

و برای جلب توجه دست به هر اقدامی نزنم 

به قول خودتون بدرود 😁

کاری به بحثی که راه انداختید ندارم حرفهای من روشنه، جوابهای شما هم روشن تر  فقط میخوام اینو به ...

شما چرا روی خودتون اسم میزارید ، من گفتم اطلاعات شما در زمینه طلسم و جادو درست نیست ، از حرفهایی که زدین مشخص بود ، چه ربطی به بی سوادی داره 

شما یا اگاهانه یا نااگاهانه دارید مردم رو فریب میدین چون‌ما طلسمه حلال نداریم 

من نگفتم از ایات قران برای طلسم کردن استفاده میکنن ، چون کاربردی نداره همش فریبه 

من گفتم اگه دسته یه جادوگر ایات قران رو‌ دیدین ، و بهتون‌ گفت از این ایات استفاده میکنم برای طلسم کردن ، بدونید دروغ میگه ، چون از قران طلسم کردن درنمیاد 

اون‌داره از قران سواستفاده میکنه تا مردم‌ساده هم فکر کنند، چون‌ ایات خداست پس راسته

قبله اینکه دنبال این باشید جواب من رو‌بدید ، خوب بخونید ببینید چی گفتم 

وگرنه پست گذاشتن هنر نیست 

برید یکم اطلاعاتتون رو زیاد کنید ، دیگران هم‌قضاوت نکنید و براش دارودسته نتراشید ، منم‌قاتل نیستم 

شما چرا روی خودتون اسم میزارید ، من گفتم اطلاعات شما در زمینه طلسم و جادو درست نیست ، از حرفهایی که ...

من بالا و ابتدای بحث دو مورد ذکر کردم 

اول اینکه گفتم از آیات قرآنی در طلسمات استفاده میشه که شما این رو قبول نداشتید و در پایان پذیرفتید ولی اون افراد رو فریب کار و حقه باز تلقی کردید تا به نوعی روی اشتباه خودتون سرپوش بذارید

دوم اینکه بنده گفتم طلسم حلال و حرام وجود داره ولی شما اینم رد کردید 

لازمه یه توضیحی بهتون بدم 

طلسم حرام که مشخصه چون با استفاده از موکل های کافر و شیطانی انجام میشه 

و اما طلسم حلال که با استفاده از موکل های مسلمان و رحمانی صورت میگیره 

و حتی دعاهایی داریم که بصورت طلسمات نگارش میشه مثل احراز حضرت علی و حرز امام جواد

اینکه شما اطلاعاتتون در این زمینه کمه یا ناقصه، تقصیر من نیست 

قبلا گفتم بازم میگم اگه شخصی بتونه منو در این زمینه به چالش بکشونه، قطعا اون شخص شما نیستید :) 

اگه حرف تازه ای برای گفتن داشتید خوشحال میشم بشنوم وگرنه با تخریب نادرست دیگران نمیتونید چیز خاصی رو بدست بیارید 

شبتون خوش

من بالا و ابتدای بحث دو مورد ذکر کردم  اول اینکه گفتم از آیات قرآنی در طلسمات استفاده میشه که ...

شما گفتین طلسم رو از ایات قرانی گرفتن ، یعنی منشا طلسم ایات قران هست 

من هیچوقت اینو در هیچکدوم از حرفام تایید نکردم ،اگه هست عینش رو بنویسید 

گفتم اگه جادوگری هم از ایات قران استفاده کنه به قصد فریبه مردمه  مثله دعانویس ها 

ما چیزی به اسم طلسم اسلامی نداریم 

و در هیچ یک از منابع اسلامی همچین چیزی وجود نداره 

چون منبع همشون قران هست ، پس به قران و ائمه دروغ نبندین 

من تو تاپیک هیچ اقایی وارد نمیشم مگر اینکه ندونم مرد هست 

اگه پاسخ شماهم دادم فقط بخاطره این بود اگه کسی این تاپیک رو خوند ، گرفتاره انحرافات شما نشه 

به اندازه ی کافی هم با دلایل منطقی توضیح دادم  و وارده حاشیه هم نشدم 

امیدورام شم هم هدایت بشید 

خداحافظ

شما گفتین طلسم رو از ایات قرانی گرفتن ، یعنی منشا طلسم ایات قران هست  من هیچوقت اینو در ه ...

من گفتم تو اکثر طلسمات آیه های قرآنی وجود داره و هیچوقت نگفتم منشا تمام طلسمات قرآن هستش 

از اول بحث اینو انکار میکردین و میگفتید از آیه های قرآنی در طلسمات استفاده نمیشه ولی بعدش گفتید برای فریبکاری و جادو ازش استفاده میشه 

میشه تکلیفتونو با خودتون مشخص کنید؟ 

شما با هر ریپلای حرفای خودتونو دارید زیر سوال میبرید 

من حرفی از طلسم اسلامی زدم؟؟؟ من دروغی نگفتم بهتره دست از این تهمت هاتون بردارید به اندازه کافی توهین کردید 

هرجا که کم میارید شروع به توهین کردن میکنید

براتون نمونه هایی از دعاهای مجرب و معتبر اسلامی آوردم که بصورت طلسمات نگارش میشه ولی شما اینم رد کردین 

واقعا این همه افراطی بودن و خودتونو به کوچه علی چپ زدن، نوبره

دلایلی که فقط به درد خودتون میخوره بهتره اصلا مطرح نشه 

اونی که منحرفه هم کاملا مشخصه که کیه 

بهتره بجای دعا برای هدایت دیگران برای خودتون دعا کنید که بتونید این مباحث رو هضم کنید و درکش براتون اینقدر سخت نباشه 

به سلامت

شما در دقیقه ۱۵:۲۱ گفتین ، اکثر طلسمات رو از ایات قرانی گرفتن ، این یعنی منشا طلسم از قران هست 

اما الان حرفتون رو عوض کردین و‌گفتین تو اکثر طلسمات ایات قرانی هست ، این حرف یعنی جادوگرها تو طلسمهاشون از ایات قران استفاده میکنن  ، که برای فریب مردمه و اثری هم نداره 

این دوحرف کاملا متضاد هم هست 

شما خودتون نمیدونید دارید چی میگید ، حرفهای خودتون یادتون نیست 

بحث با امثال شما سخته چون رو حرفتون نمیمونید 

در اسلام دعا برای دفع بلا زیاده ، صدقه خودش یه نوعه 

اینایی هم که گفتین برای دفع طلسم و سحر هست ، نه طلسمه حلال کردن

اما طلسم حلال وجود نداره، من کاملا در مورده اینچیزا تحقیق کردم 

کسی نمیتونه کسی رو به صورت حلال طلسم کنه 

اصولا طلسم‌کردن به هرنوعش دراسلام‌ممنوعه 

پس مردمو با حرفاتون‌منحرف نکنید 

شما در دقیقه ۱۵:۲۱ گفتین ، اکثر طلسمات رو از ایات قرانی گرفتن ، این یعنی منشا طلسم از قران هست  ...

بهتره پست های خودتونم اینجا یه بار دیگه مرور کنید و پست 16:11 بنده رو مجددا مطالعه کنید 

من حرفمو عوض نکردم همون لحظه هم درست و حسابی توضیح دادم که منظورم چی بوده و چی هست 

به قول خودتون بهتره اول خوب متن رو بخونید بعدا جواب بدید 

پست گذاشتن هنر نیست :)) 

بحث کردن با امثال من سخته چون شماها چیزی برای گفتن ندارید جز توهین کردن

جالبه هیچی از حرفام متوجه نشدید و رو حرف اشتباه خودتون پافشاری میکنید

من گفتم تو اکثر طلسمات آیه های قرآنی وجود داره و هیچوقت نگفتم منشا تمام طلسمات قرآن هستش  از ا ...

من به شما توهینی نکردم ، فقط گفتم افکارتون انحرافی هست ، و طلسمی که به اسلام و ائمه نسبت میدید دروغه 

که علتش هم صحبتهای خودتون بود

من فکر نمیکنم بزرگتر از تهمت شما باشه 

که منو دارودسته ی کسایی معرفی کردین که‌ خون مردم رو ریختن  ، یعنی منم خونه مردم رو ریختم ، یعنی قاتل هستم 

من هدفم اگاهی هست 

وگرنه اگه بخوام وارده حاشیه بشم و شمارو متهم کنم ، خیلی بهتراز شما بلد هستم 

بهتره پست های خودتونم اینجا یه بار دیگه مرور کنید و پست 16:11 بنده رو مجددا مطالعه کنید  من حر ...

من خوب همه چیز یادم میمونه ، بعد از پست دقیقه ۱۵:۲۱ شما 

،، من دوپست گذاشتم و براتون اثبات کردم که منشا طلسم قران نیست ، شماهم فرافکنی کردین و ماجرا رو برید سر مشکلات مملکت ، و‌منو متهم کردین که جز گروهی هستم که خونه مردم رو ریختن 

بعد حرفتونو دقیقه ۱۶:۲۲عوض کردین 

من متناسب با هر چیزی که گفتین پاسختونو دادم

و به هیچ عنوان حرفم رو عوض نکردم ، این شما بودین حرفتونو عوض کردین 

۱۶:۱۱ هم پست منه 

بهتره برید جلوی اونایی بایستید که خون هزاران جوون ایرانی رو تو آبان ماه ریختن و راست راست دارن تو ای ...

اخطار لغو کاربری            صحبت سیاسی ممنوع هست        

ارتباط با نی نی یار فقط @niniyar

من به شما توهینی نکردم ، فقط گفتم افکارتون انحرافی هست ، و طلسمی که به اسلام و ائمه نسبت میدید ...

میشه بگید چه طلسمی رو به اسلام و ائمه نسبت دادم؟ 

به قول شما من حرفام یادم نمیمونه شاید این مورد رو هم فراموش کرده باشم 

شما ابتدا قبول نداشتید که آیات قرآنی در طلسمات استفاده میشه ولی بعدش گفتید این کار فریبکاریه 

آیا به این مورد نمیشه گفت حرفتون رو عوض کردید؟ 

میشه بگید چه طلسمی رو به اسلام و ائمه نسبت دادم؟  به قول شما من حرفام یادم نمیمونه شاید این مو ...

عین پستم رو بنویسید که من گفته باشم که ایات قران برای طلسمات استفاده میشه وبعدش بلافاصله نگفته باشم برای فریب نیست

میشه بگید چه طلسمی رو به اسلام و ائمه نسبت دادم؟  به قول شما من حرفام یادم نمیمونه شاید این مو ...

شما گفتین دعایی که برای طلسمات نگارش میشه ، حرز امام جواد 

این دعا برای دفع طلسمه ، نه خوده طلسم