2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بیایین بگین چندوقته تواقدامید..چندسالتونه.بارداری چندمید؟؟ صحبت کنیم مشغول بشیم تا بگذره

من ۳۳ سالمه

۳ سال پیش ی سقط داشتم

بعدش ۷ ماه جلوگیری کردم

بعد اون۷ ماه الان ۲ ساله اقدامم

با کلومفین و امپول و قرص مدروکسی پروژسترون این ماه ۳روز عقب انداختم اما درد پریود دارم دعاکنید باردار باشم

حتما امسال رای میدم،خیلی جاها از حقم گذشتم اما از این حقم ب هیچ وجه...خدایا به من و  هموطنام کمک کن از یه سوراخ برای بار سوم گزیده نشیم🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم🌹

من اگه خدا بخواد از ماه بعد برای بچه دوم اقدام میکنم.

خدای مهربونم بهم ثابت کردی که " در دایره قسمت ما نقطه پرگاریم... لطف انچه تو بنمایی حکم آنچه تو فرمایی"....خودت این نی نی رو بهم هدیه کردی، خودت هم حفظش کن.لیاقت پذیرش و بزرگ کردنشو بهمون بده.
من ۳۳ سالمه ۳ سال پیش ی سقط داشتم بعدش ۷ ماه جلوگیری کردم بعد اون۷ ماه الان ۲ ساله اقدامم با کلو ...

خانمی من سقط نداشتم ی دختر۷ماهه دارم ۳ماه تو اقدام بودم ماه سوم ی روز لک بینی داشتم دو روزم هقب انداخته بودم بی بیزدم مثبت شد شمام بزن انشاالله که بارداری

خانمی من سقط نداشتم ی دختر۷ماهه دارم ۳ماه تو اقدام بودم ماه سوم ی روز لک بینی داشتم دو روزم هقب اندا ...

وا منم ۱۱ موعدمه ۱۲ ی رگه خونی دیدم دیگه هیچی تا امروز ک چهاردهمه یعنی ممکنه باردار باشم؟😭

حتما امسال رای میدم،خیلی جاها از حقم گذشتم اما از این حقم ب هیچ وجه...خدایا به من و  هموطنام کمک کن از یه سوراخ برای بار سوم گزیده نشیم🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم🌹
بچه ندارم یه سقط داشتم تازه دکتربهم اجازه بارداری داداین ماه اقدام کردم ببینیم چی میشه ۲۹سالمه

انشالله ک جواب بگیری

درموقع آسایش خدارابشناس تادرموقع سختی تورابشناسد