یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
با کلومفین و امپول و قرص مدروکسی پروژسترون این ماه ۳روز عقب انداختم اما درد پریود دارم دعاکنید باردار باشم
حتما امسال رای میدم،خیلی جاها از حقم گذشتم اما از این حقم ب هیچ وجه...خدایا به من و هموطنام کمک کن از یه سوراخ برای بار سوم گزیده نشیم🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم🌹
من اگه خدا بخواد از ماه بعد برای بچه دوم اقدام میکنم.
خدای مهربونم بهم ثابت کردی که " در دایره قسمت ما نقطه پرگاریم... لطف انچه تو بنمایی حکم آنچه تو فرمایی"....خودت این نی نی رو بهم هدیه کردی، خودت هم حفظش کن.لیاقت پذیرش و بزرگ کردنشو بهمون بده.
من ۳۳ سالمه ۳ سال پیش ی سقط داشتم بعدش ۷ ماه جلوگیری کردم بعد اون۷ ماه الان ۲ ساله اقدامم با کلو ...
خانمی من سقط نداشتم ی دختر۷ماهه دارم ۳ماه تو اقدام بودم ماه سوم ی روز لک بینی داشتم دو روزم هقب انداخته بودم بی بیزدم مثبت شد شمام بزن انشاالله که بارداری
خانمی من سقط نداشتم ی دختر۷ماهه دارم ۳ماه تو اقدام بودم ماه سوم ی روز لک بینی داشتم دو روزم هقب اندا ...
وا منم ۱۱ موعدمه ۱۲ ی رگه خونی دیدم دیگه هیچی تا امروز ک چهاردهمه یعنی ممکنه باردار باشم؟😭
حتما امسال رای میدم،خیلی جاها از حقم گذشتم اما از این حقم ب هیچ وجه...خدایا به من و هموطنام کمک کن از یه سوراخ برای بار سوم گزیده نشیم🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم🌹