مهشید۰۱ مدیر استارتر عضویت: 1397/10/26 تعداد پست: 186 عنوان سونوگرافی مثبت 95 بازدید | 4 پست سلام به همهچطورید؟دوستان من یه عکس میخوام از سونوگرافی که نشان دهنده بارداری باشهیعنی اولین سونوگرافیکسی داره برام بفرسته؟؟؟میخوام ببینم عکس العمل شوهرم چیه 🤭اگر دارید پیام بدید، اینجا نذارید، چون میفهمه عکس اینترنتی هست 😬ممنونم ازتون 1399/10/14 | 11:08 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
هناسگم عضویت: 1397/11/21 تعداد پست: 3010 یعنی میخوای بگی برا خودته؟ اگه راجع به معنیه نام کاربریم براتون سوال پیش اومده باید خدمتتون عرض کنم که من یک عدد کورد میباشم و هناسگم در زبان کوردی به معنای نفسم میباشد
هناسگم عضویت: 1397/11/21 تعداد پست: 3010 آره عزیزم نکن اینکارو گناه داره خب ذوق میکنه انشالله سونو مثبت خودتو نشونش بدی اگه راجع به معنیه نام کاربریم براتون سوال پیش اومده باید خدمتتون عرض کنم که من یک عدد کورد میباشم و هناسگم در زبان کوردی به معنای نفسم میباشد
مهشید۰۱ مدیر استارتر عضویت: 1397/10/26 تعداد پست: 186 نکن اینکارو گناه داره خب ذوق میکنه انشالله سونو مثبت خودتو نشونش بدی خخخخ برعکس سکته میکنه، سریع میگم برای خودم نیست، فقط میخوام عکس العمل اولیه ش رو ببینم 😁