2777
2789
عنوان

معرفی کنید! به دنبال دکتر متخصص بواسیر در تهران هستم

| مشاهده متن کامل بحث + 26089 بازدید | 31 پست

عزیزم،فقط یه سر به مطب دکتر منوچهری بزن،خودت عاشق منش ورفتار خودش ومنشیش میشی ،واقعا بهترین دکتر برای بواسیر هست توو سایت آپارت هم ویدئو های مختلفی برای درمان بواسیر گذاشته با سرچ(دکتر شهرام منوچهری)میتونی پیدا کنی ببینی.من وخانواده کلا ژنتیکی مشکل بواسیر وشقاق داریم پیش هیچ دکتری جز دکتر منوچهری جواب نگرفتیم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جالبه این کاربرایی که رگباری دکتر منوچهری رو معرفی کردن به طرز تابلویی تو تمام تاپیکایی که درمورد این موضوع هست تبلیغ کردن!بعضیاشون تو هرتاپیکی هم یکی از اطرافیانشون رو گفتن که رفته و نتیجه گرفته،واقعا آدم نمیدونه به کی اعتماد کنه  

یکی از فانتزیام اینه که انگشتمو بذارم تو دست کوچولوت,تو هم محکم بگیریش....

سلام

من هم دقيقا همين مشكل رو كلا در مورد دكترها توي ني ني سايت دارم و باعث ميشه كه نتونم به اسمي اعتماد كنم.

ولي در مورد دكتر منوچهري من خودم مريض ايشون بودم...هم هموروييد داشتم و هم فيشر...نمي گم فيل هوا مي كنه...ولي ويژگي كه اونو از بقيه جراح ها جدا مي كنه اين هست كه بسيار آدم با خدايي هست و كلااااا مثل بقيه براي كاسبي همون اول يه ضرب نميگه بيا عملت كنم...خط اول درمانش دارويي هست...داروي مفصل هم ميده(آخه بعضي ها يه پماد ساده كه بدون نسخه هم داروخانه ها مي فروشن رو ميدن و ميگن يه هفته بزن خوب نشدي بيا عملت كنم)

دوستاني كه مشكل هموروييد يا فيشر رو دارن خودشون برن و ببينن...به حرف منم اعتماد نكنيد...ولي رفتنش و خودتون از نزديك ديدن و قضاوت كردن سودي هم نداشته باشه ضرري هم نداره

البته چندتا ايراد سيستمشون داره...يكي اينكه معطلي مطب خيلي زياده...دوم اينكه نمي دونم چرا كلا براي بيماراشون پرونده تشكيل نميدن

من واسه مشکل بواسیر پیش دکتر پروانه منصوری می رفتم ایشون کار تشخیص و درمانشون واقعا عالیه و بهترین دکتر بواسیر  هستن  که دانش و تجربه خیلی بالایی دارن من با لیزر عمل بواسیر کردم و کاملا مشکلم برطرف شده

سلام عزیزم خوبی؟
همسر منم یه سال پیش بواسیر درجه 2 داشت. پماد رکتول رو بهمون معرفی کردن اما بعد از دوره درمان هیچ نتیجه ای نگرفتیم و بواسیر همسرم بزرگتر شد. دوست همسرم یه کلینیک بهمون معرفی کرد به اسم کلینیک التیام نشیمنگاه ادرس سایتشو برات این زیر میزارم. با لیزر به صورت سرپایی بواسیرشو زیر 20 دقیق درمان کرد. خدا خیرش بده الانم همسرم هیچ مشکلی نداره خداروشکر

ادرس سایتش اینه عزیزم: doctorneshimangah.com

من مامانم این مریضی داشت هم درد داشت هم خونریزی. بردیمش یه دکتر نزدیکای ونک بود به اسم دکتر بیژن عاب ...

سلام عزیزم شما مادتون بردید پیش دکتر بیژن عابدیان برای شقاقش دیگه بهتر شده عود نداشته

سلام من اولش كيست مويي داشتم براي اولين بار رفتم بيمارستان عمل باز كرد خوب نشدم و بعدش  پزشك ديگري رو پيدا كرم كه برام جراحي بسته كردند و بهبودي حاصل نشد و دچار آبسه شديد و هموروييد شدم تا اينكه يه جراح عالي تو تهران نجاتم داد و ليزرم كرد و هميشه دعاي خيرم باهاشه اسمشون دكتر بابك ثابت هست

الهي خير ببينند با يك بار مراجعه خوب شدم

شما هم اگه مشكل منو داريد و ميخوايد بدون درد مشكلتون حل شه تشريف ببريد پيششون اين شمارشون هست

09027005163 

من هم در کلینیک دکتر ثابت لیزر کیست مویی انجام دادم. دکتر ثابت رو بعد از مدتها تحقیق و پرس و جو پیدا کردم. کارشون خیلی خوب بود. در عرض چند روز کاملا خوب شدم و الان بعد از گذشت دو سال و نیم به لطف خدا و تبحر دکتر ثابت هیچ مشکلی ندارم. به دوستان عزیزی که از کیست مویی رنج میبرن توصیه میکنم حتما به ایشون مراجعه کنند. 

سلام من برای دخترم که کیست  موییش تازه معلوم شده و خیلی درد داره میخوام با لیزر عمل کنم میکن لیزر جاش نمیمونه ، لطفا بهم یکی را که خودتون عمل مردین معرفی کنید و اکر نتیجه خوب یا بد دیدین راهنمایی کنید 🙏🙏 دختره میخوام جایی ازش نمونه 

من هم در کلینیک دکتر ثابت لیزر کیست مویی انجام دادم. دکتر ثابت رو بعد از مدتها تحقیق و پرس و جو پیدا ...

سلام عزیزم ، شما راضی بودی؟؟؟ من نمیخوام جای عمل بمونه و حتما لیزری بشه 

سلام عزیزم ، شما راضی بودی؟؟؟ من نمیخوام جای عمل بمونه و حتما لیزری بشه

سلام عزیزم. با لیزر اصلا جای عمل نمیمونه. برادرم قبلا عمل باز کرده جای زخمش شبیه خرچنگ شده انقدر که بخیه زدن. البته اولش بخیه نزدن ولی یه زخم بزرگ براش درست کرده بودن که یه پرتقال توش جا میشد. بعد خوب نشد دوباره رفت عمل کرددفعه دوم زخمشو بخیه زدن و خیلی کمرش زشت شد. بعدا ما با دکتر ثابت آشنا شدیم و دیدیم که ایشون لیزر میکنن من رفتم لیزر کردم و خیلی عالی بود.‌الان اصلا هیچ اثری از جای زخمم نیست