2777
2789

استاد سوتی های پر خطر منم

یه بار تو حیاط خونه بابام اینا منو شوهرمو مامانو بابام نشسته بودیم عموم برامون خیار آورد من لحنتی ام شوخیم گل کرد یکی از خیارارو از پلاستیک آوردم بیرون به شوهرم گفتم مثه مال تو کلفته(منظورم این بود مثه گردن تو کلفته🤦‍♀️)

شوهرم😰

مامانو بابام😳😦

من😜

یه بارم خونه مادرشوهرم شب عاشورا تاسوعا موندیم قرار بود با خواهرشوهرا و دامادا و منو شوهرم همون شب بخوابیم بعد شوهرم یه لحظه رفت بیرون چند ثانیه بعدش من رفتم دنبالش کرم درونم فعال شده بود حالشو بگیرم دیدم چراغ دستشویی روشنه رفتم پشت در دستشویی اسم شوهرمو صدا میزدم سرمو نزدیک شیشه میکردم چشمامو چپ کردم اون منو میدید من اونو نمیدیدم هر چی میگفت اهههههههههوووووووم من بدتر میکردم اخه کار همیشه شوهرمم واسه حالگیری من همش اوهوم میکنه که من فک کنم یکی دیگس خلاصه فک کردم خودشه بعد کلی دلقک بازی از آینه ی روبروم دیدم شوهرم پشت سرم رفت خونشون فهمیدم که یه گند بزرگی زدم سریع رفتم تو حموم خودمو قایم کردم اون بدبخت فلک زده ام جرئت نمیکرد از دستشویی بیاد بیرون رفتم تو خونه کلی با شوهرم دعوا کردم که چرا تو دستشویی نبودی یهو در پذیرایی باز شد دیدم شوهرخواهرشوهرم بود پقی زدم زیر خنده گفتم شاهین حالت خوبه گفت مثه این که تو خیلی بهتری 🤦‍♀️😰

تا صب شده بودم سوژه دست خواهر شوهرا و دامادا😭😭

یه سوتی دیگه

خونه من و بابام ایناجفت هم هست رفتم خونه بابام آیفونو زدم شوهرم دم خونه خودم بود خواست منو رد کنه آیفونو که زدم آبجیم گفت بله من با صدای بلند گفتم کیه شوهرم پوکید از خنده گفت تو خسته نمیشی از این همه سوتی🤦‍♀️😂

مامان لنا خانوم🥰🌹

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فقط سوتی اولت

من هیچچچچ من نگااااه

خدایا شکرت که هستی...  خدای چاره سازم خدای رحمان و رحیمم خدای عزیزم خدایی که دلم قرصِ به بودنت خدایی که تکیه گاهی و هیچ وقت پشتمونو خالی نمیکنی خداااایاااا شکرت...   شمایی که داری امضای منو میخونی ، آره عزیزم خود شما رو میگم ، انشالله شاد و خوشبخت و عاقبت بخیر باشی.برای رسیدن به آرزوهاتون دعا میکنم و از خدا میخوام همیشه در کنار عزیزانتون بخندید و طعم خوشبختی رو حس کنید.

عالی بودن  

مثل خنده نوزادی که غرق خواب است،   مثل بوی خانه کاهگلی پس از باران  ، یا کشیدن نقاشی روی شیشه بخار کرده،   مثل پیدا کردن جای خالی در اتوبوس با یک بغل خستگی  ، صدای موج دریا در شب  ، بوسه‌های ناگهانی  ، چای تازه‌دم قند پهلو توی استكان کمر باریک  ، یا مثل دستان گرم مادر بزرگ  ، دوست داشتنت همین قدر شیرین است 

یبار با نامزدم دعوام شد خیر سرم خواستم دعوا رو تموم کنم خودمو زدم به غش افتادم زمین نامزدمم بدتر پاشد رفت سمت در دوباره با حالت ضایع از زمین پاشدم دویدم سمتش

"همیشه عشق باشد...همیشه برکت"پرواز650🧡
نابود شدم😂

دروغ تا کی؟؟؟؟😡😡😡😡😡😡😡

فعلا زنده ای😂😂😂😂😂😂😂

جنسیت:مرد   تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسنگها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم

هیچ چی شوهرم پسر دایی بابامه😂

مهمون بودیم موقع دربی موقعی که پرسپولیس باخت با قندون زد تو سرم یهو مامانش گفت مهسان برو دنبالش😂

رفتم هی میگفتم وایستا قبلش مامانش بحث خواستگاری آورد وسط گفتم باشه بلههههه😂

اصلا حواسم نبود چی میگم یهو وایستاد گفت راست میگی منم هول شده بودم گفتم آره یهو وسط کوچه قر میداد😂😂😂😂

منم سریع دویدم تو خونه بابابزرگم اینا نزدیک بود😐م

مامان بزرگم گفت ها بله رورفت ازت😐😂

وزن فعلی:۶۸ وزن هدف:۵۶ عضو گروه آبی💙💫