2777
2789
عنوان

ناباروری

200 بازدید | 31 پست

همسرم مشکل کم تحرکی و ضعف اسپرم داره .سه سال  پیش واریکوسل عمل کرد ...اما بدتر شد ....دیگه موندم چه کنیم ...دوبار هم ای وی اف بی جواب ومنفی .....اگر کسی اطلاعی داره و میدونه باید چی کار کنم بگه ....یا مشکل مارو داشته ...راهنمایی کنه ...خیلی نگرانم 

زنگیمو میرسونم به قشنگ ترین جای خودش ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میتونی جنین اهدایی بگیری . درسته ای وی اف سخته و پر هزینه ولی باید انجام بدی تا جواب بگیری. خدا خودش کمکتون کنه خدا دلتو شاد کنه

یک مادرم، مادری رنج کشیده ،مادری که لحظات آخر جگر گوشه اش را دید و هیچ نتوانست انجام بده ...به یاد اشک های آخرین لحظات فرزندش آب میشه و میسوزه تا قیامت... یک مادر که دلتنگی عمیقی را داره تجربه میکنه ای کاش هیچوقت خداوند پدر و مادرها را با بچه هاشون امتحان نکنه😔😔برای همدیگه از خدا طلب خیر کنیم.🙏🏾خدا را با همه داده و نداده اش شکر کنیم🙏🏾.حتی به شوخی دلی نرنجونیم.نفرین نکنیم. هیچوقت برای کسی مرگ نخواهیم...

ن دکترش دارو بهش نداد .....طب سنتی ...زالو همه این کارا رو کردیم ولی بی نتیجه بود 

طب اسلامی مراجعه نکردی 

یک مادرم، مادری رنج کشیده ،مادری که لحظات آخر جگر گوشه اش را دید و هیچ نتوانست انجام بده ...به یاد اشک های آخرین لحظات فرزندش آب میشه و میسوزه تا قیامت... یک مادر که دلتنگی عمیقی را داره تجربه میکنه ای کاش هیچوقت خداوند پدر و مادرها را با بچه هاشون امتحان نکنه😔😔برای همدیگه از خدا طلب خیر کنیم.🙏🏾خدا را با همه داده و نداده اش شکر کنیم🙏🏾.حتی به شوخی دلی نرنجونیم.نفرین نکنیم. هیچوقت برای کسی مرگ نخواهیم...

میتونی جنین اهدایی بگیری . درسته ای وی اف سخته و پر هزینه ولی باید انجام بدی تا جواب بگیری. خدا خودش ...

قبول نمیکنه ....میگه بچه خودم ....

پنج تا 

وقتی پنج تا جنین تشکیل شده پس اسپرم شوهرت انقدر هم ضعیف نیست . پنج تا رو دوبار انتقال دادی ؟

فقط حضرت علی علیه السلام امیرالمؤمنین است.اولی و آخری نداریم . عشق فقط عشق مولا علی علیه السلام 

یه خانومی میشناختم کلا اسپرم شوهرش ثفر بود تازمانی من ازش خبر داشتم ده سال گذشت و بچه دار نشد و هر راهی هم زد بعدا دیدمش تو پیشخوان دولت دیدم دختر داره باورم نشد گفتم بچه خودته گفت بله دخترمه تازه دوتا دختر دارم . یعنی با اون اوضاع شوهرش بچه دار شده بود و دوتا دختر داشت ولی روم نشد بپرسم چکارا کرده .ولی فکر کنم خودش طبیعی بچه دار شده بود چون اون زمان دیدمش میگفت دیگه هیچ هزینه ای نمیکنم.

وقتی پنج تا جنین تشکیل شده پس اسپرم شوهرت انقدر هم ضعیف نیست . پنج تا رو دوبار انتقال دادی ؟

اره یه بار سه تا ...یه بار دوتا