کیک_موزی_ مدیر عضویت: 1399/10/10 تعداد پست: 982 عنوان از بی بی فیس بودن خود ناراضی ام | مشاهده متن کامل بحث + 542 بازدید | 35 پست دووووستان نریزید سرم من قیافم خیلی کمتر از سنم میزنه و هرکی منو میبینه میگه قیافه مظلوم و ساده ای دارم ولی دوست ندارم اینجوری باشم چیکار باید بکنم؟ یکم قیافم جا افتاده تر و بزرگونه تر و جدی تر باشه نه مظلوم و ساده و بدبخت 1399/10/13 | 20:57 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fatemeh_sh72 عضویت: 1397/07/24 تعداد پست: 3629 ب منممیگن بی بی فیسی ،تا دانشجو بودم خیلی حرص میخوردم ولی الان خیلی خوشالم
کاکائویی عضویت: 1399/09/14 تعداد پست: 516 ب منم میگن خیلی بدم میاد میگن قیافت مظلومه بچه میزنی خوبه ک من فامیلای همسرم بهش میگفتن باریکلا رفتی بچه گرفتی🤣 فقط ۳ سال تفاوت سنی داریم ۲۹ سالمه آرامش از دل میاد حال دل ک خوب باشه همه چیز ارومه. »»»»»»»»»💍S&S💍««««««««««
nili_m عضویت: 1399/10/12 تعداد پست: 2128 خوبه ک من فامیلای همسرم بهش میگفتن باریکلا رفتی بچه گرفتی🤣 فقط ۳ سال تفاوت سنی داریم ۲۹ سالمه دیدی بعضیا قیافشون جذابه جذبه دارن ازونا دوس دارم من :|
کاکائویی عضویت: 1399/09/14 تعداد پست: 516 دیدی بعضیا قیافشون جذابه جذبه دارن ازونا دوس دارم من :| با هنر میکاپ و کانتور میتونی توام چهرتو هر جور میخای درست کنی لباس پوشیدنم خیلی تاثیر داره مدل لباسا مخصوصا. رفتارتم تاثیر داره با غرور راه برو با ابروی بالا نگاه کن خودتو کلا دست بالا بگیر ساده نباش آرامش از دل میاد حال دل ک خوب باشه همه چیز ارومه. »»»»»»»»»💍S&S💍««««««««««
کیک_موزی_ مدیر استارتر عضویت: 1399/10/10 تعداد پست: 982 وای من عاشق همچین قیافه هایی هستم اتفاقا خیلیم نچرال و اروپاییه اینجور چهره ها من خودم اصلا رنگ نمیز ... من سلیقم متفاوته😁اروپایی دوس ندارم شرقی دوست دارم و خلیجی 😀