2777
2789
چرا اینقدر زیاد  شما باید از ۱۴ پریودی روزی یه دونه قرص بخوری تا ۲۴ پریودی  کلا میشه ۱۰ رو ...

من ۲۰ تا می‌گرفتم  برای دوماهم ۳۵ تومن تا همین ماهه پیشم همین بود.این ماه شده ۲۰۰هزار تومن همون ۲۰ تاش

🤔🤔🤔 ولی قرص خوبی بود من کیستم اب شده خوب شدم سر موقعه الان سه چهار ماه پریود میشم  پلی ک ...

منم تخمدانم پلی کیستیکه pco یعنی همون تنبلی .الان ۷ ساله که دارم دوفاستون مصرف میکنم ،ولی فرقی نکردم،اگر قرصو نخورم کلا پریود نمیشم حتما باید بخورم،گفتن درمان نداره تا وقتی بچه دار میشم باید بخورم،البته اگر بچه دار بشم چون تخمدانم فکر کنم دیگه کار نمیکنه ☹️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم تخمدانم پلی کیستیکه pco یعنی همون تنبلی .الان ۷ ساله که دارم دوفاستون مصرف میکنم ،ولی فرقی نکردم ...

ای خدای من😭ینی منم درمان نمیشممم؟؟؟؟پس چرا دکترم میگه خوب تر شدی و دوز داروهامو کم کرد 😢😭😭😭😭

روبه رشدم 🌱
🤔🤔🤔 ولی قرص خوبی بود من کیستم اب شده خوب شدم سر موقعه الان سه چهار ماه پریود میشم  پلی ک ...

ببخشید دکتر برای من ۱۴ عدد شبی دوتا نوشته با یکبار مصرف جواب گرفتید یا چند ماه خوردید؟