2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شیراز هم همین حدود قیمت هست

گفت دانایی که گرگی خیره سر/هست پنهان در نهاد هربشر/ هر که گرگش را دراندازد به خاک/رفته رفته می شود انسان پاک/هرکه با گرگش مدارا می کند/خلق و خوی گرگ پیدا می کند/هر که از گرگش خورد دائم شکست/گرچه انسان می نماید، گرگ هست
کمیاب شده ماه پیش دکتر براام نوشت داروخانه گفت دیگه وارد بازار نمیشه نمونه قبلی که خیلی بود ولی من د ...

چیکار باید کنیم حالا!!!!! جایگزین ایرانی نداره؟ 😣😭 خیلی زوره برای دوبار عادت ماهیانه شدن حدودا ۲۰۰ تومن خرج کنیم،یعنی هربار ۱۰۰ تومن خرج عادت ماهیانه ایخداااا😭😭

نه والا فقط یه ورق قرص .گفت با دفترچه میشه ۱۸۵😐 بدبختیم چقدر

🤔🤔🤔

ولی قرص خوبی بود

من کیستم اب شده خوب شدم

سر موقعه الان سه چهار ماه پریود میشم 

پلی کیستیک بودم

اقدامم واسه بچه این ماه لتروزول خوردم🙂🙃

🤔🤔🤔 ولی قرص خوبی بود من کیستم اب شده خوب شدم سر موقعه الان سه چهار ماه پریود میشم  پلی ک ...

کیست چندسانت داشتی??من کیست هموراژیک ۵سانت دارم دکتر بهم دزوسپتیو داده

دعا کنید خدا به منو همسرم یه نی نی هدیه بده یه علی اصغر یا نازنین رقیه
چیکار باید کنیم حالا!!!!! جایگزین ایرانی نداره؟ 😣😭 خیلی زوره برای دوبار عادت ماهیانه شدن حدودا ۲۰۰ ...

چرا اینقدر زیاد  شما باید از ۱۴ پریودی روزی یه دونه قرص بخوری تا ۲۴ پریودی  کلا میشه ۱۰ روز     من ۱۰ تا دونه رو   ۱۹ هزارتومن میگرفتم هرماه 

منت بہ سرم فاط❤ـمہ بنهاد و پذیرفت من را بہ کنیزے و شدم عروس  مـ💚ـادر ...