سلام خانوما روزتون بخیر امروز متوجه رفتار عجیب تو برادرم شدم فکر میکنم با دختری در ارتباطه البته همسر داره اصنم اهل این کارا نبود بنظرتوت چیکار کنم به خودش بیاد و چطور بهش گوشزد کنم البته من ازون کوچیکترم
یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
درحالی که برای آگاهی همه جانبه و روشن بینی ام تلاش میکنم قسمت هایی از وجودم هم از مسائلی پیش پا افتاده آزرده میشه. هیچ انسانی کامل نیست. کسی که همهی تاپیک هاش گل و بلبله بنظر من حتما دچارخودسانسوریه.
چون ازش کوچیکترم نمیدونم چطور گوشزد کنم که جدی بگیره
تو جدی حرف بزنی اونم جدی میگیره نمیدونم رابطتون چجوریه ولی هر جوری ک هست سر این قضیه باید باهاش جدی حرف بزنی اگ جدیت نگرفت بترسونش بگو ب همه میگی (البته فقط بترسونش جایی نگو)