2777
2789
عنوان

یاداوری دلخوری و ناراحتی از دیگران

1095 بازدید | 18 پست

سلام دوستان، من گاهی چنان به یاد رفتارها و حرفهای ناراحت کننده بقیه می افتم و عصبانی میشم که انگار همین الان اتفاق افتاده! باور کنین گاهی مساله چندین سال پیش هست اما انقدر عصبانی میشم که انگار میخوام منفجر بشم  نمیدونم چه کار کنم این جور وقتها! چون اون ناراحتی همینطور میچرخه تو سرم مثل وسواس فکری میمونه دقیقا! در مورد نزدیکانم میتونه باشه تا کسی که شاید چند سال هست ندیدمش. بعد خوب این درگیری فکری باعث میشه اون لحظه کسی منو ببینه فکر میکنه من چه بلایی سرم اومده یا چرا اینقدر تو خودم هستم. تازه تمرکزم رو هم روی کار و زندگی از دست میدم تو اون شرایط و گاهی چند ساعت طول میکشه تا بیام به حال طبیعی برگردم! اصلا منظورم این نیست که من باعث ناراحتی بقیه نشدم یا نمیشم اما خوب فکرم اینطوری درگیر رفتار دیگران میشه! حالا بماند که روی رفتارهای خودم هم خیلی حساسم و فکر میکنم، که در این تاپیک نمیگنجه خودش یک تاپیک جداست   

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من نسبت ب کارای شوهرم اینجوریم

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃

منم همبنطورم اسی

ینی همینطور بودم

و متوجه شدم ک اختلال دوقطبی دارم

و وسواس فکری دارم

الان دارو مصرف میکنم وکمی بهترم

نه کاملا

اکر فکرمیکنی جدیه حسات 

ب زوانپزشک سری بزن

دنیا هزارتا رنگ داره...یکیش سیاهه!

همین الان  یادم افتاد کلی گریه کردم 

دلم خیییلی گرفته😢

💜 مامان 1400🌻《وخدایی که به شدت کافیست》 *هر وقت خیلی بهت سخت گذشت و نا امید شدی و رسیدی ته خط مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه   ♡خدا هست ♡   تمام درها هم بسته باشد☆تو تنها امیدی  خداوند آنجا که راه نیست راه میگشاید  وهرگز دیر نمیکند فقط کافیست بدانیم  ♡اومیبیند♡میداند♡میتواند♡   من ایمان دارم که تو هوام و داری  به خاطر معجزه قشنگی که بهم نشون دادی هزاران بار ازت ممنونم .    دوسِت دارم خداجون   ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ 《گیریم که من هنوز اختر نشدم  ؛ یکسال دگر گذشت و مادر نشدم ؛  افسوس و صد افسوس که ناکام هستم ؛ در غافله عمر توانگر نشدم ؛ آنکس که مرا به طعنه نازا خوانده ؛ بهتر که چو وِی ظالم و کافر نشدم》  ♡آخر تو چه دانی که خدای من کیست ♡  خدا جونم منتظر معجزه بعدی هستماااااا😉😉😉 عاشقتم خدا جون💜 قربونت برم خدا جووونم معجزه بعدی هم نشونم دادی دیگه تا ۳ نشه بازی نشه   ازت میخوام سومی دیگه نینی جونم باشه  مرسی که هستی خدای مهربونم😊

من دکمه افکارمو میگیرم دستم هر چی ناراحتم میکنه میزنم میره...دیلیت کامل

من ملکه آبی پوش آتلانتا ملکه آرامش علم عشق ثروت کار خود را به خدا وامیگذارم که خداوند بر احوال بندگان بیناست

این کار واقعا بی فایده است بسپار به خدا و خودت رو رها کن منم گاهی اینجوری می شم آخرش از زمین و زمان طلبکار می شم اما تا حالا که برام سودی نداشته فقط حال زندگیم خراب شده

پدر و مادر عزیزم دلتنگ روی ماهتون هستم😭😭

برو طب سنتی برای اصلاح مزاج

و اینو بدون که خیلیا مثل تو هستن.همه ی حس هایی که داری قابل تغییره ولی به کمک روانشناس یا روانکاو.

دکتر من میگفت اگه تو کودکی مورد تمسخر و تحقیر یا تنبیه شدید قرار گرفتید توی بزرگسالی حساس و زود رنج میشید.و دیگران به راحتی آزارتون میدن