2777
2789
عنوان

خانومایی که تنبلی...

108 بازدید | 23 پست

کیا تنبلی تخمدان داشتن و خوب شدن

من دارم رفتم دکتر دوفاستون داد 12 روز خوردم دوتا باهم 

پری بعدیم راحت بودم اما این سری 5 روز عقب انداختم... تخم شوید. کاچی. رازیانه و... میخورم ولی... 

لطفا هر کی میدونه بگه 

من سر بارداریم تنبلی تخمدان خیلی کم داشتم یه دوره متفورمین واسه 5 روز مصرف کردم باردار شدم

واسه سلامتیه بچه هام صلوات و محمدی بفرست        خب چیه امیدم بعد خدا بچه هامن  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چجور باید بفهمیم خیلی کمه یا زیاد؟؟؟شما زیر نظر دکتر غدد بودین یا زنان؟؟؟

والا من از دکتر سونو گرافی پرسیدم بعد دکترمم گفت خیلی کمه وقتی سونومو دید گفت اخه یه چند مدت پری نامنظم داشتم زیر نظر دکتر زنان

واسه سلامتیه بچه هام صلوات و محمدی بفرست        خب چیه امیدم بعد خدا بچه هامن  
طب سنتی میگن خیلی خوبه من میخام برم  از ریزش موهام کلافه شدم

واقعا.من با کلومفین وآمپول باردار شدم.الان برای دومی اقدام کردم نمیشه.پریودام نامنظمه.یه دوره متفورمین ودوفاستون خوردم فایده نداشت.

واقعا.من با کلومفین وآمپول باردار شدم.الان برای دومی اقدام کردم نمیشه.پریودام نامنظمه.یه دوره متفورم ...

طب سنتی میگه درمان میشه اصلاح مزاج میشی کلی تحقیق کردم میگن خوبه.. میرم دیگه امیدوارم جواب بده.. من با دوفاستون پری میشم خوبه  ولی ریزش مو دارم اونم بخاطر هورمون مردانس توام  آزمایش بده نشون دکترت بده