سلام به همگی.خانمهای عزیز که ازدواج میکنید چرا وقتی شوهر میکنید اینقدر عکس میزارید تو پروفایل و اینستا یا استوری میزارید ماهگردمونه یا فلان هدیه را همسرم داده. من واقعا درک نمیکنم معنی این کارهاتون چیه.که نشون بدید خیلی خوشبختید و دخترایی که به هر دلیل نتونستن ازدواج کنن. شماها را ببینن غصه بخورن. به نظرم زندگی و خوشبختی خودتون چشم میخوره.یکم مراعات کنید لطفا.اینقدر وقتی شوهر میکنید بی جنبه بازی در نیارید.خوشبختیتونو ارامشتونو تو حلق بقیه نکنید.برای خودتون باشید.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
والا اینا اگه بدونن با این کارا چه انرژی منفی وارد زندگیشون میکنن اگه بدونن ریشه اکثر مصیبتا و بدبختیای توی زندگی از چشم زخمه!! تمام عکساشونو از توی عالم حذف میکنن و خودشون رو توی خونه حبس میکنن . چشم زخم خیلی بده . همین ک کسی که ندارع ببینه و آه بکشه دیگه تمام زندگی اون آدم کن فیکون میشه
چه ربطی داره خب اونموقع مردم لباس هم نبایو بپوشن بگین ماها که نداریم غصه میخوریم البته من اصل ...
عزیزم حسودی نیست در مورد چشم زخم اطلاعات نداری؟! وقتی یه آدمی ک ندارع ببینه اصلنم حسودی نمیکنه فقط حسرت می خوره میگه خدایا فرق من با اون چی بود که اون داره من ندارم میدونی همین چیکار میکنه با زندگیا . نهج البلاغه امام علی رو بخون ببین چی گفته در مورد چشم زخم