2777
2789
عنوان

واسه پوستم چی بخرم

181 بازدید | 19 پست

دوستان من ۳۲ سالمه میخوام واسه پوستم یه سری محصولات بگیرم میتونین راهنمایی کنین مثل ابرسان یا تونر لطفا اگه کسی مارک خوبی میشناسه بگه با حدود قیمت 

محصولات لدورا

واسه رسیدن به هیچکس ندوید... آدمایی ک مال هم باشن کنار هم راه میرن❤️از این کاربری قبلا ی نفر دیگه استفاده میکرده الان من.. بعضی تاپیکا برا من نیس😅

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما استفاده کردین؟

ضد افتابش بله خیلی هم راضی بودم رنگیش رو گرفتم پوشش کامل لک ها و سبک بودنش رو دوس دارم و وقتی میزنی دیگه نیاز ب کرم پودر و اینا نیست همه کاره س ی جورایی قیمتش الان 200 خورده ای و ماسک موی همین مارک رو  رو هم میخام بگیرم میگن خیلی خوبه

واسه رسیدن به هیچکس ندوید... آدمایی ک مال هم باشن کنار هم راه میرن❤️از این کاربری قبلا ی نفر دیگه استفاده میکرده الان من.. بعضی تاپیکا برا من نیس😅
معمولی

آبرسان سنت ایوز  خوبه  برات . دیگه  پشت بندش هم نمیخواد مرطوب کننده بزنی خودش  همه کاره س. واسه پوست معمولی  میتونی  سرچ کنی  تو اینستا یا گوگل  گزینه های زیادی داری

Karma😊
عزیزم  لدورا   خیلی گرونن  تاثیر خاصی هم نداره.  خودم تو یه گروهشم  هر کی گ ...

برای من خوب بود

لدورا هم مثل کامان  به هر پوستی نمیسازه. من کامان خیلی بهم میسازه  ولی خیلیا  ناراضی ...

اره اینم هست