2777
2789

مشکلت چی بوده

خدایا...🤲از تومعجزه ای میخواهم...😔در حد بزرگی ات...در حد خدا بودنت...و تو خود بهتر می دانی...معجزه ای ک اشک شوقم را جاری کند...😭💔میشه واسه حاجت رواییم دعا کنین و ی صلوات بفرستین؟؟؟🙂🙌باشد ک روزی تیکر بارداری😚👶👶 بزارم...🤩😉🙃الهی آمین🤲😇

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عفونتت رو رفع حتی اگه باردار بشی خطرناکه

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤
عفونتت رو رفع حتی اگه باردار بشی خطرناکه

منم عفونت دارم

چرا خطرناک؟

Hewho                                kneels before god can stand befor               🦋   anyone.                                                                                                                                                                                                       کسی که                      در مقابل خداوند زانو بزند                                                                                                       میتواند در مقابل هرکسی بایستد💙.
منم عفونت دارم چرا خطرناک؟

عفونت تو بارداری برا جنین خطر داره باید رفع بشه باعث زایمان زودرس هم میشه البته اگه شدیدباشه

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤
عفونت تو بارداری برا جنین خطر داره باید رفع بشه باعث زایمان زودرس هم میشه البته اگه شدیدباشه

مرسی که گفتی عزیزم😥

Hewho                                kneels before god can stand befor               🦋   anyone.                                                                                                                                                                                                       کسی که                      در مقابل خداوند زانو بزند                                                                                                       میتواند در مقابل هرکسی بایستد💙.
مرسی که گفتی عزیزم😥

بارداری ؟ اگه بارداری حتما ب دکترت بگو دارو میده رفع میشه نگران نباش منم داشتم

بارداری ؟ اگه بارداری حتما ب دکترت بگو دارو میده رفع میشه نگران نباش منم داشتم

نیستم اما عفونتم شدیده گاهی عنبرنسا دود میکنم خیلی اذیت کنندست درد سوزش خاااااارش

نیستم اما عفونتم شدیده گاهی عنبرنسا دود میکنم خیلی اذیت کنندست درد سوزش خاااااارش

دارو واژینال مصرف کن