2777
2789
منم گفتن ۲۸ ام. منم سزارینم.  اما چون لکه بینی بدون علت دارم دکترم گفت احتمالا زایمان زودرس میک ...

ای عزیزم اشکال نداره.پناه برخدا.من سر پسرم هم لکه بینی داشتم از دوماه و نیم تا ی هفته قبل زایمانم امپول تزریق میکردم ک زایمان زودرس نداشته باشم.بچم سنکین بود بخاطر همین بود وزن تولدش۴ونیم بود

ای عزیزم اشکال نداره.پناه برخدا.من سر پسرم هم لکه بینی داشتم از دوماه و نیم تا ی هفته قبل زایمانم ام ...

علت لکه بینیت چی بود؟؟ 

منم آمپول میزنم ‌ دعا کن سر وقت ب دنیا بیاد بچه م

به ذره گر نظر لطف بوتراب کند...به آسمان رود و کار آفتاب کند...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من عجله ایی برا گذشتش ندارم. البته خیلی ذوق دارم برا بغل کردن کوچولوم هااا.  ولی من افسردگی ...

اشکال نداره گلم کلا بارداری همینجوریه کاش برا شوهرت توضیح بدی ک واقعا تو شرایطت اینجوری نذار اون سرد شه.من خیلی اوایل کم میل بودم ولی شوهرم بیشتر درکم کرد بهتر شدم.

علت لکه بینیت چی بود؟؟  منم آمپول میزنم ‌ دعا کن سر وقت ب دنیا بیاد بچه م

والله هیچی اوایل هماتوم داشتم ک هماتوم کم کم دفع شد بعد از ۶ماه ب بعد بهم گفتن وزن بچه ت زیاده اولین بچه ت هم هست بخاطر همین زیاد اومده پایین اماده زایمانه فقط استراحت مطلق داشته باش منم خیلی رعایت کردم۳۹هفته زایمان کردم

اشکال نداره گلم کلا بارداری همینجوریه کاش برا شوهرت توضیح بدی ک واقعا تو شرایطت اینجوری نذار اون سرد ...

نمیگم درک نمیکنه ولی اون توجهی که باید نشون بده رو نمیده اون توجهی ک ب ی زن باردار باید نشون بده نمیده. وگرنه  با کم بودن رابطه مشکلی نداره چندان 

نمیگم درک نمیکنه ولی اون توجهی که باید نشون بده رو نمیده اون توجهی ک ب ی زن باردار باید نشون بده نمی ...

عزیزم دیگه مردا ک این درد و نکشیدن بدونن ما چی میکشیم باید زیادم سخت نگیریم این روزا اینقد زندگی سخت شده و فکر و درگیری دارن نباید ما انتظار زیادی داشته باشیم

عزیزم دیگه مردا ک این درد و نکشیدن بدونن ما چی میکشیم باید زیادم سخت نگیریم این روزا اینقد زندگی سخت ...

اوف نمیدونم ک 1 ماه  نتونستیم عین دوتا آدم کنار هم باشم و از بودن باهم لذت ببریم. البته منم بی تخصیر نیستم ولی خوب نمیتونم خودمو کنترل کنم

دختره. امید وارم بگذره میترسم تا بگذره از هم سرد بشیم

ن بابا چی شد.نذار نا امید باشی.بذار این روزا خاطره ی خوشی باشه براتون.منکه خودم با شوهرم ی کم ناراحتیم میشه زود میرم سراغش اخه دلم برا دخملیم میسوزه.نباید تو بارداری اینقد استرس بش وارد شه.

ممنونم گلم.بنظرتون بچه اولم ک پسر بود وزنش خیلی خوب بود بنظرتون بچه دومم ک دختره وزنش زیاده؟

ایشالا خوب وزن بگیره 

معمولا دختر یکم وزنش کمتر از پسره

به ذره گر نظر لطف بوتراب کند...به آسمان رود و کار آفتاب کند...