منم گفتن ۲۸ ام. منم سزارینم. اما چون لکه بینی بدون علت دارم دکترم گفت احتمالا زایمان زودرس میک ...
ای عزیزم اشکال نداره.پناه برخدا.من سر پسرم هم لکه بینی داشتم از دوماه و نیم تا ی هفته قبل زایمانم امپول تزریق میکردم ک زایمان زودرس نداشته باشم.بچم سنکین بود بخاطر همین بود وزن تولدش۴ونیم بود
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
علت لکه بینیت چی بود؟؟ منم آمپول میزنم دعا کن سر وقت ب دنیا بیاد بچه م
والله هیچی اوایل هماتوم داشتم ک هماتوم کم کم دفع شد بعد از ۶ماه ب بعد بهم گفتن وزن بچه ت زیاده اولین بچه ت هم هست بخاطر همین زیاد اومده پایین اماده زایمانه فقط استراحت مطلق داشته باش منم خیلی رعایت کردم۳۹هفته زایمان کردم
نمیگم درک نمیکنه ولی اون توجهی که باید نشون بده رو نمیده اون توجهی ک ب ی زن باردار باید نشون بده نمی ...
عزیزم دیگه مردا ک این درد و نکشیدن بدونن ما چی میکشیم باید زیادم سخت نگیریم این روزا اینقد زندگی سخت شده و فکر و درگیری دارن نباید ما انتظار زیادی داشته باشیم