2777
2789
عنوان

سردار دلها

160 بازدید | 10 پست

بچه ها امروز خیلی دلم گرفته پارسال همچین روزی از خواب پاشدم و خبر شهادت سردارمونو شنیدم وای چ لحظه بدی بود همیشه دعا میکردم ک کاشکی تو اون ماشین لعنتی نباشه و الکی گفتن شهید شده پارسال سال بدی بود انشالله سال جدید خوب باشه دیگه بریدیم از این همه بد بیاری

آره، خیلی روز بدی بود،

بزرگ ترین افتخار عمرم اینه که در راه سردار و حمایت از انقلاب تعلیق کاربری شدم☺️.                             سردار نبودت به یکسال رسید و قلب ما همچنان بی تاب است...  چه کرده ای با قلب های ما سردار دلها                   آه از غمی که تازه شود با غمی دگر...😭

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

پارسال این روز چقد شهر سرد بود یجوری بود کل شهر امسالم همینه انگار ساکت و سرده

وخدایی ک بشدت کافیست‌‌.....             ‌‌‌‌                      حوصله بحث و دعوا ندارم مخالف هستی جواب نده ممنونم                                                   

دقیقا،،پارسال صبح که بیدار شدم جمع و جور کردم تلویزیونو روشن کردم، خشکم زد یه جورایی، همه جا صحبت شهادت سردار بود

مامان هستی سابقم(کاربر سال۹۲) که نی نی یار قطع کاربریم کرد،خیلی بی جنبه تشریف دارین نی نی یارها
میزارن بگیم؟؟؟؟؟در نطفه خفت میکنن... والا راحت شد رفت ..

اگه همه مسئولین مثل حاج قاسم تو کاری که بهشون محول شده محکم باشن و احساس مسئولیت کنن مملکت گل و بلبل میشه، ولی به قول شما کو!!!مگه میشه گفت

مامان هستی سابقم(کاربر سال۹۲) که نی نی یار قطع کاربریم کرد،خیلی بی جنبه تشریف دارین نی نی یارها
اگه همه مسئولین مثل حاج قاسم تو کاری که بهشون محول شده محکم باشن و احساس مسئولیت کنن مملکت گل و بلبل ...

من نظرمو میگم برخلاف ه میلتون بود فقط توهین نکنید خواهشا

دونه دونه افراد ه کارسازو دارن نابود میکنن..میمونه یه مشت دزد....یعنی ما دیگه فرده دانا و با قدرت نداریم مردم میوفتن دست یه مشت چپاول گر که افتادیم البته

من نظرمو میگم برخلاف ه میلتون بود فقط توهین نکنید خواهشا دونه دونه افراد ه کارسازو دارن نابود میکنن ...

نظر شما بر خلاف میل من نبود که!!