2777
2789
عنوان

معلمای زورگو مگه ما چه گناهی کردیم😐😐😭

| مشاهده متن کامل بحث + 372 بازدید | 36 پست
میشه به منم کمک کنی همینکه بالای ۱۰ شم نیفتم کافیه 

اگه بلد باشم بالا ۱۹ میشی چه مقطعی هستی؟؟ 

❤واس برگشتن عرفانم میشه صلوات بفرستید...‌   عرفان عشقمه 🔴❤ آیدا هستم کاربری گرفتم لطفا ب اسم گیسو صدام نکنبد.   تیکر تولده.   

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اگه بلد باشم بالا ۱۹ میشی چه مقطعی هستی؟؟ 

دوازدهمم

کاربری برای دو نفره جهت اطلاع کاراگاه ها .و خانومی که بهم تهمت دروغ گویی میزنی مگه من تلپیک جنجالی میزنم نهایت تاپیکای این کاربری برای کنکور و روابط با همسره دیگه اینهمه تهمت و قضاوت برای چیه 😑   نی نی سایتی ها با ارزش ترین ادمایی هستن که اطرافم داشتم و به مهربونیتون هیچ جای دیگه ای نیست دوستتون دارم ❤🥰

واقعاا مارو با رباط اشتبا گرفتن😂😂

نامردی تمامو در حقمون میکنن برای ما ک اصن درس حسابیم درس نمیدن امتحانای ترمم الکی یا حذف میکنن. یا نمره نصفه میدن 

واسه لامپی ک سوخته دعا نمیخونن ✌ عوضش میکنن  

عقده# _ای_نباشیم

در حد2+2 درس میدن بعضیا ولی در حد مشتق انتگرال دانشگاه امتحان مبگیرن چه خبرتونهههههههه به کجا چنین شتتبااااااان

❤واس برگشتن عرفانم میشه صلوات بفرستید...‌   عرفان عشقمه 🔴❤ آیدا هستم کاربری گرفتم لطفا ب اسم گیسو صدام نکنبد.   تیکر تولده.   
دوازدهمم

ااوووووو پس خوبه که عزیزم به روی چشم تاریخو بگو تا ببینم مبتونم بهت بگم

ااوووووو پس خوبه که عزیزم به روی چشم تاریخو بگو تا ببینم مبتونم بهت بگم

😘😘😍چهارشنبه ساعت ۱۰ شروع میشه امتحانم

کاربری برای دو نفره جهت اطلاع کاراگاه ها .و خانومی که بهم تهمت دروغ گویی میزنی مگه من تلپیک جنجالی میزنم نهایت تاپیکای این کاربری برای کنکور و روابط با همسره دیگه اینهمه تهمت و قضاوت برای چیه 😑   نی نی سایتی ها با ارزش ترین ادمایی هستن که اطرافم داشتم و به مهربونیتون هیچ جای دیگه ای نیست دوستتون دارم ❤🥰

با اجازه استارتر از دوستان یه سوال داشتمم

بچه ها به نظرتون چه شغلی خوبه که هم توش پول باشه هم آینده شغلی داشته باشه غیر از دکتری!؟؟؟؟؟ 

امروزفهمیدم که فهمیدن دراین دنیا  تلخ ترین وبدترین حقیقت هستی است.‌ ای کاش ندانی! امروز نبایددانا باشی که دانایی ات  تیشه ای بر رگ های نازک وکلفت گردنت می شود! ای کاش نمیدانستم که میدانم!
با اجازه استارتر از دوستان یه سوال داشتمم بچه ها به نظرتون چه شغلی خوبه که هم توش پول باشه هم آینده ...

نظر من

برات درامد مهم نباشه 

مهم علاقت باشه

به چی علاقه داری

‌‌‌