2777
2789
عنوان

جدایی با وجود بچه .... کمکم کنید

199 بازدید | 8 پست

خانوما اونایی که دربارم چیزی نمیدونن تاپیک های قبلمو بخونید تا بفهمید شوهرم چجور آدمیه ۱۳ساله بودم که با وجود همه بددلی هاش دعواهاش و همه کاراش به پاش موندم همه گفتن جدا شو اما گفتم بچه بیارم خوب میشه الآنم که بچه دارم روز به روز داره بدتر میشه نمی‌دونم از کدوم کارش بگم واقعا خیلی خسیسه مگه سالی یبار اونم به زور یه مانتو یا شلوار واسم بخره پول که عمرا نمیده مگه خیلی پیلش بشم ۵تومن ۱۰ بدع اما از لحاظ خوراک واسمون میخره اونم در حد میوه خریدن اینا خیلییی خسیسه فقط برای من... یه دکتر بخام برم باید اینقد منتشو بکشی تا پول ویزیت بدع .واینکه خیلی خونواده دوست و بچه ننه هس با مادرش زندگی میکنیم اما سختمه اینجا اذیتم میکنن میگه جدا نمیشم من تا وقتی مادرم زنده هس باهاشم منم اونشب گفتم تا بعد عید هسم بعد مستقل نشدی بچتو میذارم میرم من نمیتونم با مادرت زندگی کنم دوستدارم مستقل باشم حرفمم همه جا میرسه گف برو کسیکه میخاد فردا بره امروز بهتره همش همینو میگه خستم کردهههه بخدا همش اژانس مامان و خونوادشه همش به اونا خدمت میکنه این جونش واسه مامانش در میاره مامانش واسه این نیمدونم با یه بچه چیکار کنم دخترم ۹ماهشه خیلی دوسش دارم میدونم بخام جداشم نمیدش به من چونکه خیلی دوسش داره خونوادشم جونشون واسش در میره برم بچم میمونه دس اینا وبهم نمیده و دلم نمیاد بندازمش برم ببرمش نمیدونم بایه بچه چیکار کنم و اینکه مطمعنم بهم نمیدش دارم دیونه میشم نه راه پس داره نه پیش کمکم کنید.

همیشه همه گفتن بیشتر از سنش میفهمه اما هیچوقت هیشکی نگفت بیشتر از سنش سختی کشیده...    
یعنی چی نمیده 😒 مگه شکلاته که نده  تا ۷ سالگی با شماست دیگه

مطمعنمممم نمیدش به منن 

همیشه همه گفتن بیشتر از سنش میفهمه اما هیچوقت هیشکی نگفت بیشتر از سنش سختی کشیده...    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ربطی نداره

ولی کتاب انسان روح است نه جسد رو میخوندم. یه مردی رو خاک کرده بودن و بعد تو تابوت زنده شده بود و بعد یک روز مرده بود. روحش گفته بود عقوبت کارام بوده چون زنم رو زندانی میکردم توی خونه...

منم شرایط مشابهه شما رو دارم میدونمم اگر برم شکایت کنم تا ۷سالگی مال منه.ققط در این کشمکس بچه داغون میشه.بخاطر بچم میخوام بمونم و اخلاقیات شوهرمو درست کنم

به راحت نفسی،رنج پایدار مجوی....😔                                 شب شراب نیرزد به بامداد خمار....🤪 

عزیزم عین منی ..نه راه پس داریم نه پیش

نوشته بود ...شباهت من و دیوار های خانه ام این است که هر دو به ناچار ایستاده ایم.....😭..من زنی بودم که صدمو برا شوهرم گذاشتم اما هیچ وقت کافی نبودم ...زنی شدم که دیگه از مرگ هیچ ترسی ندارم ....شرایط مالیم خیلی بده ...خیلی خیلی محتاج دعاتونم 😭من یکی از طرفدارای  الناز شاکردوستم  اسم پروفایلمم بخاطر اونه