2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه دیگه اگرگفته بود که سوال نداشت

من برا ای وی اف دکترم اندازه ۸ روز امپول ای وی اف داده بود و دز دارو روهم مشخص کرده بود 

در ظلماتِ شب، تنها خداست که صدایت را می‌شنود... ❤️ خدایا شکرت بابت معجزه قشنگت 👪
من برا ای وی اف دکترم اندازه ۸ روز امپول ای وی اف داده بود و دز دارو روهم مشخص کرده بود 

اره معمولا میگن برای من الان نگفته

اینا رو داده بزنم تا پریود بشم برم بازم دارو بده تا اماده بشم برای انتقال

شما به سلامتی مامان شدی یا هنوز منتظری

اره معمولا میگن برای من الان نگفته اینا رو داده بزنم تا پریود بشم برم بازم دارو بده تا اماده بشم بر ...

پانکچر کردی؟

در ظلماتِ شب، تنها خداست که صدایت را می‌شنود... ❤️ خدایا شکرت بابت معجزه قشنگت 👪
اره معمولا میگن برای من الان نگفته اینا رو داده بزنم تا پریود بشم برم بازم دارو بده تا اماده بشم بر ...

اهان برا من دارو داد بعد سونو بعد پانکچر کرد الانم بعد  یک ماه میرم برا انتقال جنین هام تشکیل شده فریز شدند

منم همینطور

یعنی سینالو همزمان با ال دی بهت داده؟ مگه میشه😕 من ماه قبلش ال دی خوردم ولی سیکل پانکچر شروع شد سینال زدم

خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
یعنی سینالو همزمان با ال دی بهت داده؟ مگه میشه😕 من ماه قبلش ال دی خوردم ولی سیکل پانکچر شروع شد سین ...

به منم ال دی نداد فقط امپولا رو داد 

یعنی سینالو همزمان با ال دی بهت داده؟ مگه میشه😕 من ماه قبلش ال دی خوردم ولی سیکل پانکچر شروع شد سین ...

گفت میخاد اول یه قسمتی از رحم خراش بده شاید برای اون گفته. حالا ببینم چی میشه اخرش

تا ببینیم خدا چی میخاد

بعضی وقتا انقدر این امپولا رو میزنم فکر میکنم که حکمت خدا چیه انقدر من و امثال من باید سختی بکشند برای بچه ولی خیلی ها راحت بچه دار میشن

ان شا الله خدا به همه منتظرا یه نینی سالم و صالح بده