2777
2789
عنوان

شوهر حساس

463 بازدید | 29 پست

سلام خانم ها من یه دختر چهارده ماهه دارم نخواب دارم یعنی شبا بیداره و روزهام خوب نمیخوابه یه پیج روانشناسی داشتم با مشورت اون گفت الان تایم گرفتن از شیر بچه هست و راهکارایی که داد که از شیر بگیریش خوابشم تنظیم پیشه و با کلی غر غر همسرم چون میگفت زوده و رو بچه حساسه پروسه از شیر گرفتن شروع کردم روز کامل گرفتم و فقط شب میدادم تا اینکه یه روز صبر زرد زدم و دیگه بچه ام سینه رو نگرفت اما از همون شب کلا همون یه ساعتیم که میخوابید نخوابید و فقط بهونه گریه مخصوصا شب اول اما این گریه ها و بهونه گیریا کم که نشد بیشتر شد کلا چن شب نمیخوابه تا صبح ازون ورم همسرم ناراحته و کلی بحث کردیم این وسط مجبور شدیم بریم یه شب خونه مادرشوهرم اونجام که بچه چون هیجان زده بود کلا نخوابید و اذیت کرد اونام کلی حرف که چرا الان از شیر گرفتیش و اشتباه کردی الان اومدم خونه خودم اما عذاب وجدان گرفتم و امشب بهش شیر دادم اما بازم از سه نصفه شب بیدار شد و نخوابیده نمیدونم اشتباه کردم الان هم ناراحتم هم عذاب وجدان دارم نکنه حق با دیگران بوده هم از دست همسرم ناراحتم که درکم نمیکنه که خسته شدم از شیر دادن نمیدم بگیرمش از شیر یا بازم بده همه مردا رو بچه ها حساسن آیا یا شوهره من فقط اینجوریه و اومدیم خونه یه بحث اساسی کردم که چرا پشتم نبودی جلو خانواده ات و به خودم مربوطه البته اینم بگم خانواده همسرم خیلی خوب هستن اما حساس شدم واقعا یعنی واقعا زوده واسه این کار و چی کار کنم به نظرتون دوستان

با دکتر کودکان صحبت کن اونا هزار جور از این موردا دیدن مطمئنا میدونن دلیلش چیه و راهکاری برات درنظر میگیرن

کاااش دوباره برگردی به اولین بوسه...به اولین دیدار

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه دیگه عزیزم دوسالشه حالا هم ک دیگه نصف بیشتر مسیرو رفتی یکم دیگه مدارا کن تا بچه هم اوکی بشه  

چهارده ماه میشه یک سال و دوماه که 

خیلی زود نیست واقعا؟ اون براساس حرفای یه پیج که اصلا اکثرشون غیر قابل اعتمادن

بهتر نیست با پزشک‌ مشورت می کردن حداقل البته الانم دیر نیست 

نه دیگه عزیزم دوسالشه حالا هم ک دیگه نصف بیشتر مسیرو رفتی یکم دیگه مدارا کن تا بچه هم اوکی بشه 

اخه روانشناسه میگفت باید چهارده ماهگی شیر قطع کرد و کلی که مثله قدیمیا نباش و آگاه باشید که براشون در آینده بهتره و اینکه واقعا خسته شده بودم از دام شیر دادن بهش و بیشتر بخاطره تنظیم خواب شبش گفتم بزار از شیر بگیرم اما بدتر شد همه چی

از يكسالگي ببعد ميگن سينه و شيشه نبايد بدين بايد به شير تو ليوان عادت بديد بچه رو 

شير شب رو هم كلا بعد يكسال قطع ميكنن دكترا چون دندون پوسيده ميشه

پس كارت درسته ولي سعي كن غذا خوب بدي بهش قبل خواب سنگين شه بخوابه راحت

یه‌جوری‌میگیدمن‌برا‌خودم‌احترام‌قائلم‌انگار ما‌به‌خودمون‌فحش‌ناموس‌میدیمَ😐دشمنم‌باش،ولی‌ادا‌یه‌دوستارو‌در‌نيار"🙏🏻سعی‌کن‌واسه‌خوب‌دیده‌شدن‌روی‌خودت‌کار‌کنی‌نه‌‌عکسات🤣هیچی‌موندِگار‌نیس‌حتی‌روحِت‌برای‌جِسمت‼️رفتن‌بعضی‌آدما‌مهم‌نیس؛مهم‌اینه‌بعد‌اونا‌دیگه‌ازکسی‌خوشت‌نمیاد
چهارده ماه میشه یک سال و دوماه که  خیلی زود نیست واقعا؟ اون براساس حرفای یه پیج که اصلا اکثرشو ...

اره میگفت بخاطره تثبیت دهانی باید شیر شب از شش ماهکی و روز از چهرده ماهگی قطع بشه نمیدونم والا تو دوران شیر دهی آدم انقد خسته میشه ازین پروسه انگار دنباله بهونه هست زودتر تمومش کنه 

اخه روانشناسه میگفت باید چهارده ماهگی شیر قطع کرد و کلی که مثله قدیمیا نباش و آگاه باشید که براشون د ...

عه عزیزم ببخشید من فکر کردم نوشتید ۲۴ ماه بله روانشناس ها هگه متعقدن تا ۱۴ ماهگی باید شیر داد خودتو اذیت نکن اصلا اتفاقا هم خوش موقعس هم اینکه خودت یکم راحت تر میشی 

بچه من اینجوری بود تا 2 سالگی که از شیر گرفتمش شبا اصلا نمیخابید یه شبم یادم نیس بچم خوابیده باشه دو سال اولو. بخاطر شیر دادن زیاده.از شیر گرفتنت هم اشتباهه روشت هم زوده باید سال بشه. برای مادر هم ضرر داره شیر خشک میشه توسینه سرطان و.. خدای نکرده میاره. از الان شروع کن آروم آروم از شیر بگیرش این روش های قدیمی شکنجه وعذاب تور سنتی رو هم فراموش کن. رابطه بچه با سینه مادر خیلی عمیقه. بچه ای که از شیر میگیرن مثل یه آدم داغداره. بعد بیای سینه رو سیاه و بدمزه و... هم بکنی.دیگه بچه های ما این مدلی آن نمیشه یه روزه خوابشو عوض کنی.

مشکل از منه شما همه خوبید من معذرت میخام  
از يكسالگي ببعد ميگن سينه و شيشه نبايد بدين بايد به شير تو ليوان عادت بديد بچه رو  شير شب رو ه ...

آره همین گترو میکنم آخره شب بهش غذای سنگین میدم اما انگار نه انگار کلا دیگه نمی خوابه نهایت یه ساعت بخاطره تنظیم خوابش گفتم از شیر بگیرمش اما بدتر شد انگار

بچه من اینجوری بود تا 2 سالگی که از شیر گرفتمش شبا اصلا نمیخابید یه شبم یادم نیس بچم خوابیده باشه دو ...

من تو دو هفته اول شیرشو کم کردم  روز کامل قطع کردم فقط شیر شبشو نتونستم که اونم مشاوره گفت آخرین راهش صبر زرده برای بچه های بد قلق که دختره منم جزو همون بود بخاطره اون صبر زرد زدم

اره میگفت بخاطره تثبیت دهانی باید شیر شب از شش ماهکی و روز از چهرده ماهگی قطع بشه نمیدونم والا تو دو ...

من به شخص بودم به حرفا این‌پیجا اعتماد نمی کردم عزیزم ده درصدشان شاید یه متخصص پشتش باشه 

برو‌پیش دکتر بچه ات خودت راحت کن ببین‌چی می گه به هر حال خیلی مهم اینجوری خیال خودت و همسرت راحت  والا تا جایی که من دیدم دوسال به بعد از شیر می گیرند نهایت دو سه ماه زودتر  ولی من که سر در نمی یارم فقط اینجوری دیدم و شنیدم

همسرت هم‌پدر مطمینا گریه های بچه دوتاتون حساس و خسته کرده عزیزم زندگی به خودتون سخت نگیرید