2777
2789
عنوان

حس شیشمیا بیاین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 216 بازدید | 54 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین سوره ضحی روزی ۱۱بار تا۴۰روزبخون این عالیه..تاقبل۱۲شب حالا یا روز یاشب سوره ضحی براعلاقه زیادوبا ...

مننون عزیزدلم دعاکن برگرده خودت حست چی میگه بنظرت میاد ؟

من رو تو تاپیک های عکس و تاپیک های ترسناک تگ کنید😐                       
به نظرت من الان باردارم

نمیدونم میگم ک زیاداهل حس ششم نیس اماازنزدیک ببینم میتونم بگم...بخون باردارمیشی سوره یونس رو تا۴۰روز چون سوره سنگین هست صدقه بزار حالا یاهزارتومن یا۵۰۰ هرچقددرتوانته هرروز بزارتا۴۰روز بعداینکه میخونی

سنش و شغلش رو چی حس میکنی؟عاشق هم میشم؟ من امسال رشته ای ک میخوام میارم؟

سن خودت چنده عزیزم ؟

سنش بالای 23 سال  یا بیستو پنج بیستو شیش 

دوسش خواهی داش ولی عاشق نه تا اون حد 

اره 

مننون عزیزدلم دعاکن برگرده خودت حست چی میگه بنظرت میاد ؟

انشالا ک میاد..اماممکنه سوره صحی روبخونی خدا ی خوبترعالی ترسرراهت قراربده ...بخون و امیدت بده ب خدا...خداهیچوقت هیچوقت دل بندش ناامیدنمیکنه بخداوندیش قسم

انشالا ک میاد..اماممکنه سوره صحی روبخونی خدا ی خوبترعالی ترسرراهت قراربده ...بخون و امیدت بده ب خدا. ...

ممن گلم مرسی

من رو تو تاپیک های عکس و تاپیک های ترسناک تگ کنید😐                       

حس کنم تو دانشگاه اشنا شین خیلی بخواد ولی حواست باشه اصلا دلنشگاه جای اعتماد نی انقد برو بیا و بزار خواستگاری بیان دوست نمون ضررته ولی زندکیت پر برکته اینده

دختری هستم از تبار عشق...🙋🏻‍♀️قلبم ک هیج حتی پاش بیفته جونم رو هم میدم...😎🥰دختری هستم با قلبی مثل زلالی باران...🌧 و با عشقی به وسعت کهکشان ها...🌌یک کلام من نفسی دارم ک فقط به یک هوا بنده...❤🥺دوستان اگ امضامو میخونید برام صلوات بفرستید اجرتون با امام حسین😊