2777
2789

امام رضا حاجت روات کنه به حق اقام ابولفضل تورو خدا التماستون میکنم اسمم طاهره اس به دعاتون احتیاج دارم برام دعا کنین عشقم هر چی زودتر بیاد خواستگاریم و باهاش ازدواج کنم تورو خدا التماستون میکنم 

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

امام رضا حاجت روات کنه به حق اقام ابولفضل تورو خدا التماستون میکنم اسمم طاهره اس به دعاتون احتیاج دا ...

من دعا ت میکنم ترخدا اون دعام کن

اسمم مهنا نیست مادربزرگم که فوت شده همیشه اشتباهی به این اسم صدام میکرد منم اینو گذاشتم لطفاً برای مادربزگم صلوات بفرستید 

من دعا ت میکنم ترخدا اون دعام کن

انشالله خدا حاجت دلت رو بده و دستتو بگیره تو زندگیت خانوم فاطمه زهرا کمکت کنه

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
انشالله که خواست ِ خداوند با خواست ِ دلت یکی باشه و به آرزوت برسی  🌹

مرسی عزیزم انشالله....خدا خیرت بده حاجت روا شی به حق امام رضا 

انشالله خدا حاجت دلت رو بده و دستتو بگیره تو زندگیت خانوم فاطمه زهرا کمکت کنه

ایشالله تو هم ب عشقت برسی 😭😘

اسمم مهنا نیست مادربزرگم که فوت شده همیشه اشتباهی به این اسم صدام میکرد منم اینو گذاشتم لطفاً برای مادربزگم صلوات بفرستید 

ایشالله تو هم ب عشقت برسی 😭😘

انشالله خدا از دهنت بشنوه حاجت روا شی به حق امام رضا