2777
2789

میشه لطفآ به سولاتم جواب بدین 

چجوری شوهرتونو راضی کردین ؟

براتون شرطو شروط هم گذاشته؟

حسادت نمیکنه؟

چجوری برنامه می ریزین؟

مشاور دارین ؟

آزمون هم شرکت میکنین؟

روزی چندساعت درس میخونین؟

هدفتون چه رشته ایه؟

شوهری که مانع پیشرفتت نباشه بهتره چون دیوار زندگیته

🍟لطفا من لایک نکنید عشق واقعی مال پدر و مادر🍭اگه یکی مثل اونا دوست داشت ادعای عشق بکن همونایی ک بدون ارایش با معمولی ترین لباس با موهای ژولیده با تمام داد و بیداد هات دوست دارن🧸🍂🍁

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهر منم گفت رشته ای که من میگم برو بخون کل هرینه هاتم میدم . منم از اون رشته خوشم نمیاد .‌از فامیلام خوندن .

من دلم میخواست رشته دیگه بخونم نذاشت :(

حتی کفت برو ازاد بخون . گفتم نههههه . فامیلامو دیدم که خوندن  من قبول نکردم 

نمیخواد دیگه دعا کنید :(  حاجت روا نشدم :(

من سال دیپلم بودم اومد خواستگاری من مایل بودم بابام بهش گفت حق نداری مانع درسش بشی اونم قبول کرد بقیه فکر کردن چون ازدواج کردم دیگه پیشرفت درسی ندارم ولی رتبه سه رقمی شدم الآنم دارم برای کنکور ارشد میخونم به نظرم این مسائل رو باید قبل ازدواج توافق کرد نه که بگیم حالا یه چیزی میشه

ما را به سخت‌جانی خود این گمان نبود...