2777
2789
عنوان

کی میدونه این لکه ها علتش چیه؟؟

192 بازدید | 36 پست

سلام

من تنبلی تخمدان دارم ازطرفیم کبدم چربه(گرید۱)

دو دوره قرص لترزول خوردم وقرص متفرومین هم هرروز واسه تنبلی تخمدانم 

ازوقتی این قرصهارو خوردم روی گونه هام لکه های قهوه ای رنگ زده وانگار صورتم دارهروبه تیرگی میره مخصوصا روی گونه هام

حالانمیدونم علتش ازخوردن این داروهای هورمونی یا تنبلی تخمدانم هستش یا از کبدچربم؟؟

کسی بوده بخاطر خوردن این دارو ها یاداشتن کبدچرب لکه زده باشه؟؟راستی پوست صورت وبدنم هم خیلی خشک شده

بخاطر هورموناته

حس خوب فقط اونجاش که ته دلت میدونی هرچقدرم تنها باشی بازم یکی هست که همیشه حواسش بهت هست. خدایا توتنها امیدمی😍😍خدایا ممنونم که همیشه هوامو داشتی الانم سخت محتاج نگاهتم🥰

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما هم اینجوری شدین؟؟راه حلی دارین؟؟

من وقتی پریودیم 20روز عقب بیفته همون ماه لکه قهوه ای بزرگ میاد روی پیشونیم. بایدفقط هورمونا تنظیم بشه. من بی تحرک بشم هورمونام بهم میریزه

حس خوب فقط اونجاش که ته دلت میدونی هرچقدرم تنها باشی بازم یکی هست که همیشه حواسش بهت هست. خدایا توتنها امیدمی😍😍خدایا ممنونم که همیشه هوامو داشتی الانم سخت محتاج نگاهتم🥰

کبد چرب و گرید یک هم رژیم بگیری خوب میشه چیز مهمی نیست

والا موندم این کبدچرب بخاطر چیه اصلا ن قبل وبعدووسط غذا اب نمیخورم از نوشابه وغذتی فست فودی بدم میاد لاغرم هستم میشه این داروها تشدیدش کرده باشه

لکه های قهوه ای رو صورت بیشتر از داروهای هورمونیه  ال دی و.... نمیدونم لتروزولم اینطوریه یا نه

لترزولم هورمونی .....اعصابم خراب شده باورکنین هر کی میادمیگه چراپوستت لک انداخته راه حلی ندارین

لکه رو پیشدنیت مونده؟؟

نه میره دوباره میاد اما خواهرم مونده ده ساله

خودمم شک کردم چون پوستم مث ابنه بود ازوقتی این دارو هاروخوردم داغون شد راه حلی دارین

نمیدونم راستش 

دوست منم داروی ضد بارداری میخورد واسه جلوگیری مثلا خارجی و گرون هم بود ولی بازم صورتش لک شده بود و حالا نمیدونم قطع کنی خوب بشه پوست یا نه

دوست من که میگفت میرم لیرز میکنم