2777
2789
عنوان

رژیم کالری شماری

| مشاهده متن کامل بحث + 400 بازدید | 40 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امروز وزن کردم ۷۰ گرم برنج خشک بود کته کردم بدون روغن با یکم ماهی با روغن زیتون سرخ کردم این نهارم بود صبحانه هم دو برش نان لواش یک سوم نان هم کمتر میشد خوردم با پنیر عصرانه سه تا ساقه طلایی خوردم شام هم عدسب خوردم خالی یه بشقاب یه دونه هم سیب یکمم شاید در طول روز به اندازه ۱۰۰ کالری خوردم و یادم نیست چند کالری میشه اینا؟ کسی بگه ممنون میشم 

اینم بگم که ورزش روزانه ام دارم در منزل.با روزی یه رب شروع کردم الان روزی ۴۰ دقیقه ورزش هوازی و قدرت ...

بعد اینکه به هدف برسیم چجوریه زندگیمون بازم باید رعایت کنیم؟

ع
چجوری کالری شماری میکنید من در حد سه چهار کیلو میخوام کم کنم وزنم نرماله اما یکم کمتر بهتره

کالری شمار مانکنو نصب کردم.برنج هفته ای یک وعده ۷تا قاشق.روغن حذف اما بعصی وقتا خیلی کم اگر کوکو سبزی یا املت بخورم با روعن کم کنجد..هله هوله ماکارانی قند مصنوعی همه حذف.نون هرروز میخورم اما کم مصلا بربری باشه یه کف دست یا لواش ۲تا

کالری شمار مانکنو نصب کردم.برنج هفته ای یک وعده ۷تا قاشق.روغن حذف اما بعصی وقتا خیلی کم اگر کوکو سبز ...

من زیاد نمیخوام کم کنم بعدشم میخوام شکم تخت بشه اصلا چاقی تو بازو و ران و هیچ جا ندارم اندامم لاغره فقط شکم دارم 

۱۵ ماهشه عزیز.ثابت نگر نمیدارم.۷۰۰.۸۰۰.۹۰۰.یه وقتایی ۱۲۰۰ یکی دوبارم پیش اومد ۱۵۰۰

شیرت کم نشده با این مقدار؟

آخه خیلی کم میخوری 

تنها کسی که لازم است او را شکست دهید ، همان کسی است که دیروز بوده اید