خیلی حالم بده نمبدونم چیکار کنم ،ناخداگاه گریم میگیره با یه حرف عصبانی میشم دلم میخواد همه بهم محبت کنن ،یه مشکل دیگم ک هس اینه که من ۱۷سالمه و دختر هستم اما الان ۴ ماهه که تو یک ماه 3بار پریود میشم ..واقعا نگرانم ..و قلب درد شدید دارم تا یه اتفاق کوچیک میفته قلبم تیر میکشه.. چند شب پیش از خواب بیدار شدم ادمدم برم اب بخورم تا اومدم پامو از تخت بزارم جفت پاهام سره سر شده بود افتادم زمین تا نیم ساعت نمیتونستم از جام بلند شم دیشب ساعت ۲ ۳ شب بادکنک ترکید پایه چپم بی حس شده بود نمیتونستم تکون بخورم . امروز عصرم اومدم راه برم پایه چپم انگار جون نداشت زیر پام خالی میشد . حدود ۸ ماه پیش رفتم دکتر گفت تپش قلب شدید داری و فشارم بالا بود قرص داد یکماه خوردم تموم شد دیگه نرفتم بگیرم . تو این وضعیت کرونا هم میترسم برم دکتر ،بنظرتون مشکل جدییه؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بزلر یه چیزی بگم به تو از ته دلم بزار بهت بگم چقدر دوستت دارم از پیش من نرو تنها امیدم تویی نا امیدم نکن بری دیدی مُردم یهویی اخرم نفهمیدم چرا عشق دومت شدم فقط اینو میدونم که نمیخوام از زندگیم گمت کنم باهم بریم یه جای دور بیام بغلت کنم یه جا که پر آرامش باشه فقط خودتو خودم 💗تقدیم به مادرم که با نفس هایش زنده هستم 💗
خیلی از مشکلات جسمی ما منشأ روانی داره استرس داری؟ اضطراب داری؟چیزی اذیتت میکنه؟حادثه ای برات پیش ن ...
چرا تو این دو سال خیلییی اتفاقای فوق العاده بدی برام افتاد خیلییی .الان فکرشو میکنم عصبی میشم .رواپزشک رفتم گفت باید دارو مصرف کنی ولی نمیخام به دارو عادت کنم خانوادمم میگن دارو بخوری گوشه گیر میشی فلان..دوساله همش شبا کابوس میبینم یا حتی صدای راه رفتنم میاد قلبم شروع میکنه به تند تند زدن حالم بد میشه الانم ک دارم تایپ میکنم قلب درد شدید دارم