2777
2789

سلام بچه ها من دو تا کیست تخمدان یکی تقریبا 7سانتی و یکیم تقریبا 5سانت تو تخمدان چپ و راست دارم از نوع هموراژیک. دکتر گفته باید عمل بشم میخواستم بدونم با دارو رفع نمیشه؟ کسی بوده با این شرایط بعدش برا بارداری به مشکل نمیخورم؟ اخه شنیدم ذخیره تخمدان رو کم میکنه و هر کس انجام داده اکثر طبیعی باردار نشدن و آی وی اف کردن. اطلاعی دارین ممنون میشم راهنماییم کنید

خدایا مرا مسبب شکستن هیچ دلی قرار مده❤️ و دلم را به نقطه ای که خیرم در آن است متوجه ساز... الهی رِضاً بِرضائک 💜
عزیزم چجوری متوجه شدی کیست داری؟

عقب افتادن عادت ماهانه و سونو واژینال

خدایا مرا مسبب شکستن هیچ دلی قرار مده❤️ و دلم را به نقطه ای که خیرم در آن است متوجه ساز... الهی رِضاً بِرضائک 💜

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یه دخترم

کیست ۳سانت داشتم با قرص رفع شد

اکثرا که عمل نمیکنن

کجا هستید؟؟

اول غذا های گرم زیاد بخورید و سردی جات اصلا

غذا های آماده و هورمونی مثل مرغ کم بخورید 

توصیه های طب سنتی رو عملی کنید

عقب افتادن عادت ماهانه و سونو واژینال

خواهر من کیست داشت و موقع عمل به تخمدان چسبیده بوده مجبور شدن تخمدانشو بردارن ولی با یدونه تخمدان سه تا بچه داره اونم طبیعی البته اون کیستش مویی بوده فکنم

میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن  
من یه دخترم کیست ۳سانت داشتم با قرص رفع شد اکثرا که عمل نمیکنن کجا هستید؟؟ اول غذا های گرم زیاد ...

نمیدونم والا کیست من بزرگترن و دوتا هستن خدا کنه بادارو حل بشه اتفاقا دکتر طب سنتی وقت گرفتم ببینم چی میشه. خیلی وقته که سردیجات رو محدو کردم ممنون عزیزم.واسه شما چقدر طول کشید تا رفع شد؟

من یه دخترم کیست ۳سانت داشتم با قرص رفع شد اکثرا که عمل نمیکنن کجا هستید؟؟ اول غذا های گرم زیاد ...

شما احتمالا پلی کیستیک بودین درسته؟

میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن  

شهرستانم عزیز خراسان رضوی

نمیدونم والا کیست من بزرگترن و دوتا هستن خدا کنه بادارو حل بشه اتفاقا دکتر طب سنتی وقت گرفتم ببینم چ ...

حدود ۶ماه

اگه شیراز هستید یا میتونید بیاید شیراز دکتر عمویی و دکتر افسون زارع متخصص زنان رو پیشنهاد میکنم اتند هستن و عالی

یکی از اقوام ما تخمدان چپش درآورد الان با تخمدان راست حاملس

وای خدا نهههه خدا نکنه من بچه ندارم خیییلی میترسه خدا خودش رحم کنه سخت میشه باردار شد