سلام بچه ها من دو تا کیست تخمدان یکی تقریبا 7سانتی و یکیم تقریبا 5سانت تو تخمدان چپ و راست دارم از نوع هموراژیک. دکتر گفته باید عمل بشم میخواستم بدونم با دارو رفع نمیشه؟ کسی بوده با این شرایط بعدش برا بارداری به مشکل نمیخورم؟ اخه شنیدم ذخیره تخمدان رو کم میکنه و هر کس انجام داده اکثر طبیعی باردار نشدن و آی وی اف کردن. اطلاعی دارین ممنون میشم راهنماییم کنید
خدایا مرا مسبب شکستن هیچ دلی قرار مده❤️ و دلم را به نقطه ای که خیرم در آن است متوجه ساز... الهی رِضاً بِرضائک 💜
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خواهر من کیست داشت و موقع عمل به تخمدان چسبیده بوده مجبور شدن تخمدانشو بردارن ولی با یدونه تخمدان سه تا بچه داره اونم طبیعی البته اون کیستش مویی بوده فکنم
میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن
من یه دخترم کیست ۳سانت داشتم با قرص رفع شد اکثرا که عمل نمیکنن کجا هستید؟؟ اول غذا های گرم زیاد ...
نمیدونم والا کیست من بزرگترن و دوتا هستن خدا کنه بادارو حل بشه اتفاقا دکتر طب سنتی وقت گرفتم ببینم چی میشه. خیلی وقته که سردیجات رو محدو کردم ممنون عزیزم.واسه شما چقدر طول کشید تا رفع شد؟
خدایا مرا مسبب شکستن هیچ دلی قرار مده❤️ و دلم را به نقطه ای که خیرم در آن است متوجه ساز... الهی رِضاً بِرضائک 💜