2777
2789

بچها من تنبلی تخمدان دارم و هروز بعده نهار متفورمین میخورمم  و پریودمپریودمم منظمه.ماه قبل رفتم سنو دکتر گف ی کیست داری بم قرص ضد بارداری داد حالا تموم شدن و پریود شدم..بنظرتون چیکار کنم این ماه باردار شم؟تروخدا هرکی تجربه ایی دارع بگه دیک خستم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با دکترت مشورت کن. ی سونو بنظرم بده ببین کیست در چه وضعیه... تنبلی نمیخوای اول درمان کنی؟ 

چرا گف روز سوم پری بیا..‌تنبلی که درمان نمیشه همیشه باید داروهاشو بخوری

من ک مجردم و تنبلی تخمدان دارم رفتم سونو گفذهمه چی نرماله ولی دکتر زنان برام متفورمین بعد از ناهار و قرص ضد بارداری نوشت یه مدت خوردم و پریودیم منم شد ولی از ماه دوم پریودیم بیشتر از هفت روز شد نزدیک دوازده روز دیگه قرص نخوردم و خب پریودیامم دیر ب دیر شد الان یه چهار روزه دوباره شروع مردم ب قرص خوردن

شما چقد طول کشید تا با قرصا پریود بشید؟

من سری اول نزدیک پنج روز

الان میترسم قرصا اثر نداشته باشن و زدوباره باید برم دکتر

کسی تجربه ای داره؟

👊Mind Your Own Business
من ک مجردم و تنبلی تخمدان دارم رفتم سونو گفذهمه چی نرماله ولی دکتر زنان برام متفورمین بعد از ناهار و ...

منم این ماه قرص ضد بارداری خوردم و بعده سه روز پری شدم

من سه ماهه اقدامم اون سه ماه پری منظم اومد این ماه نیومده هنوز بی بی چک هم منفیع چیکار کنم

برای سلامتی تودلیم به صلوات مهمونم بکن خیرببینی❤خدایا بحق فاطمه زهرا نی نیمو سلامت بزار تو بغلم💕دخترقشنگم بیصبرانه منتظرم روی ماهتو ببوسم💕اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَه وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ💕