absharetalaiiii مدیر استارتر عضویت: 1398/12/02 تعداد پست: 2893 عنوان روغن مرغ برای ابرو کسی استفاده کرده؟ 115 بازدید | 7 پست برای رشد ابرو؟ سلامتی اون رفیقـی که مجازیهاما یه جوری برات سنگ صبوره که هیچکدوم از رفیقای واقعیت به گرد پاش هم نمی رسن . . . 1399/10/12 | 20:52 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
absharetalaiiii مدیر استارتر عضویت: 1398/12/02 تعداد پست: 2893 منم اینجا خیلی شنیدم 🤔 میگفتن خوبه؟؟ سلامتی اون رفیقـی که مجازیهاما یه جوری برات سنگ صبوره که هیچکدوم از رفیقای واقعیت به گرد پاش هم نمی رسن . . .
absharetalaiiii مدیر استارتر عضویت: 1398/12/02 تعداد پست: 2893 اره خوبه چه جوری گرفتی کون مرغ و پوستشو شستم گذاشتم توی ظرف روی شعله تا روغنش در اومد من قبلا برای درد مفاصل ازش استفاده میکردم ولی شنیدم میگن برای ابرو هم خوبه شما خودت استفاده کردی؟ سلامتی اون رفیقـی که مجازیهاما یه جوری برات سنگ صبوره که هیچکدوم از رفیقای واقعیت به گرد پاش هم نمی رسن . . .
صبورباشید عضویت: 1399/08/20 تعداد پست: 3526 کون مرغ و پوستشو شستم گذاشتم توی ظرف روی شعله تا روغنش در اومد من قبلا برای درد مفاصل ازش است ... بله خیلی خوبه ولی بوش خیلی اذیت میکرد من تو شیشه گذاشتم درشو بستم گذاشتم تو قابلمه جوش خورد تا روغنش در امد له