2777
2789
عنوان

بیماری قند ، ارثی ، میشه بیاین

970 بازدید | 13 پست

سلام شوهرم ۲۶ سالشه ، بیماری قند داره ارثی هست ، با اینکه اصلا چیز شیرین نمیخوره ، ده ماهه عروسی کردیم و این مدت متوجه شدم که شوهرم اختلال نعوظ داره ، کسی درمان خانگی سراغ داره ؟ که قندش پایین بیاد ؟ خیلی نگرانم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این چیه ؟ تاحالا اسمش نشنیدم واقعا برای قند خوبه خودتون امتحان کردین ؟ 

بله خوبه یه گیاهه برو عطاری بپرس 

من متاسفانه انسولین زدم ولی یه شخصی ک دیابت نوع دو داشت استفاده کردن و خوب شدن یه ماه استفاده کنه انشاالله ک نتیجه میگیره

سلام عزیزم برای باطل شدن طلسم شما یه کاسه نمک دریا با۸لیتر اب و نصف لیوان سرکه حل کن وبااون روز پنجشنبه خودتون رو شستشو بدین و سوره بقره رو هم قبلش بخونید انشالله همه اجنه ای که از راه طلسم وارد زندگیتون شدن از بدن واز زندگیتون خارج میشن مطمئن باشید(دعانویسی رایگان)

سلام عزیزم برای باطل شدن طلسم شما یه کاسه نمک دریا با۸لیتر اب و نصف لیوان سرکه حل کن وبااون روز پنجش ...

ممنونم عزیزم 

احساس میکنم همسرم رو طلسم کردن این کارو خودم انجان بدم به نیت رفع طلسم همسرم . درست میشه ؟