2777
2789
عنوان

مرکز سونو خوب برای ان تی

263 بازدید | 18 پست

دوستان برای غربالگری کدوم سونو خوبه 

نسل امید خلطره خوبی ندارم نمیرم اونجا 

دکتر خودم رستاک رو گفته ،ولی دکتر طهماسب انگار خودش سونو نمیکنه و اخر سر یه چک میکنه 

سونو نرگس( دکتر واسعی )،۳ هفته زودتر زنگ زدم میگه پر هست اصلا وقت نداریم برای تایمی که میخواستم 

نیلو هم ضد و نقیض زیاده 

من یه جا میخوام دستگاهاش به روز باشه ،سواد اینکارو داشته باشن و حتما برخوردشون مناسب باشه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ممنون عزیزم  

سلام عزیزم .

در چ حالی ؟ 

تو دلیت خوبه 

دیدم تو تاپیک امینو سنتز گفتی تیغه بینی رویت نشد . و همین طور مثانه . حتما زود رفتی یا حالت نی نی مون خوب نبوده .. انشاله ک حالش خوبه خوبه و جای دیگه رفتی و خیالت راحت شده

خطا تو اندازه گیری وجود داره عزیزم بهم ثابت شده 

من این مشکل و تو انومالی داشتم بهم گفتن تیغه بینی کوچیک تر از سن بارداریه . اورژانسی فرستادنم برای امینو اخه سلفری نداده بودم .

انجام دادم و کلی استرس . جواب یه روزه سالم اومد و سه هفته هم خدارو شکر سالم بود .

بعد اون دو دفعه دیگه انومالی جاهای دیگه انجام دادم ک یکی شون امیدوارم کرد ک جوجه بینیش کوچولوئه دیگه .  

وقتی ب دکترم گفتم گفت چون سالمه بارداری و ادامه میدیم . 

باورت میشه موقع زایمانم دکترم وقتی بدنیاش آورد بعد چند مین بهم گفت من فقط میخواستم ببینم این وروجک پر استرس بینیش چ شکلیه🤭🤭🤭🤭 😅😅

الانم پسرم ۷ ماهشه . با ی بینی خوشگل😍😍

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲
سلام عزیزم . در چ حالی ؟  تو دلیت خوبه  دیدم تو تاپیک امینو سنتز گفتی تیغه بینی رویت نش ...

سلام عزیزم ،خوبی 

چی بگم دوستم ،شاید یه ذره زود رفته باشم وبی حتی تیغه بینی رو هم فاکتور بگیریم ،ان تی بالاست ،دیگه خودمو برا همه چی اماده کردم 

هیچ کاری نمیشه کرد جز امینو سنتز ،اونم که این انتظار یک ماهه واقعا داغونم کرده خسته شدم ،اوایل اسفند باید امینو بدم ببینم چی میشه

خداروشکر پسر گلت سالمه ،منو هم دعا کن

سلام عزیزم ،خوبی  چی بگم دوستم ،شاید یه ذره زود رفته باشم وبی حتی تیغه بینی رو هم فاکتور بگیری ...

قربونت برم میدونم درکت میکنم چون خودم خیلی تو این شرایط قرار گرفتم سعی کن آرامشتو حفظ کنی 

منم پارسال ۳ اسفند امینو شدم 

رادیو لوژیست گفت دکترمم منو فرستاد . فکر کن میرفتم نمیدونستم همون موقع باید انجام بدم . گفت اورژانسی امینو بشم . 

تو میدونی عزیزم پس فقط توکلت ب خدا باشه ب خوبی ها فکر کن ب این ک خیالت از این بابت راحت میشه ک تو دلیت سالمه سالمه اون بالایی هوامونو داره شک نکن 😍😍😍 مطمئن باش هر چی ک باشه ب صلاحت بوده 

ولی خیال تو از این بابت راحت کنم این غربالگریا یسری اعداد و ارقامه و تجارته فقط ما بخاطر اینکه خیالمون راحت شه این کارا رو انجام میدیم دیگه در واقع بگفته دکترا مجبور میشیم .

انشالله تو دلیت سالمه سالمه و خبر خوش ازت می شنوم مامان مهربون 💋💋💋

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲
قربونت برم میدونم درکت میکنم چون خودم خیلی تو این شرایط قرار گرفتم سعی کن آرامشتو حفظ کنی  &nb ...

منم دقیقا ۳ اسفند قرار امینو بشم 

انشالله برای من هم معجزه بشه و دلم نشکنه ،خیلی خوشحال بودم که تا اینجا رسیدم و سقط نشده ،امیدوارم حکمت خدا با خواسته دل من یکی باشه ، برام دعا کن دوستم ❤❤❤ممنونم از دلگرمی که بهم دادی

منم دقیقا ۳ اسفند قرار امینو بشم  انشالله برای من هم معجزه بشه و دلم نشکنه ،خیلی خوشحال بودم ک ...

جانم عزیزم حتما همینطوره🙏🙏😍😍

مادر بودن و شدن بهترین حس دنیاست 

لحظه لحظه بارداری لذت بخشه ولی پر استرسه اما باید ارامشمونو حفظ کنیم چون همش به تو دلی منتقل میشه 

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲

عزیزم‌امروز ۳ اسفنده از اعماق وجودم دعا میکنم دلت شاد بشه.

زمان بارداری ما از این بازی ها نبود! آرامش بیشتری داشتیم.

نگران نباش

به حق پر چادر مادر

حضرت زهرا

خدا فرزند سالم و صالح ت رو برات حفظ میکنه. و نور چشم خودت و نور چشم اسلام‌قرارش میده

⭕ﻭ ﻫﺮ ﻛﻪ ﺍﺯ ذکر ﻣﻦ(نماز و قرآن) ﺭﻭﻯ ﺑﮕﺮﺩﺍﻧﺪ، ﺑﻰ ﺗﺮﺩﻳﺪ ﺯﻧﺪﮔﻰ ﺳﺨﺘﻰ❌  ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺩﺍﺷﺖ ﻭ ﺭﻭﺯ قیامت 🚫ﻧﺎﺑﻴﻨﺎ🚫 ﻣﺤﺸﻮﺭﺵ ﻣﻰ ﻛﻨﻴﻢ⭕➡️ ۱۲۴ طه💢 ما ابد در پیش داریم. بخاطر ۱۰۰ سالِ دنیا، ابد رو خراب نکنیم.اگه مشکل داری اعتمادرو بخون. تاپیکرزق و روزیو تاپیک تاپیک آرامش
عزیزم‌امروز ۳ اسفنده از اعماق وجودم دعا میکنم دلت شاد بشه. زمان بارداری ما از این بازی ها نبود! ...

ممنونم مهربون 

متاسفانه امروز دکتر نبود و موند برای فردا صبح 

خیلی ممنونم از دعای خیرت 

واقعا اینکه سالم باش برام معجزه میشه 😭امیدوارم خدا برام بخواد فقط