2777
2789

منم همش تخمدانام تیر میکشه وقتی یهویی از سرجام میخوام بلند شم همچین میگیره ها

دلم برای شبای خونه روستایی مادربزرگم تنگ شده شبایی که رو لحاف و تشک یخ غلت میزدیم   شبایی که با صدای قور قور قورباغه ها جیر جیر جیرکا خوابمون می‌برد آخ که چه آرامشیییییی  

اگر عادت به ورزش و پیاده‌روی نداری طبیعی هست

ما ترکا به اصطلاح میگیم بدنت خام‌نی‌ییب😅

یعنی کوفته شده

باید بدنت رو عادت بدی

وگرنه ۱۰هفته که چیزی نیست

درضمن سعی کن ۳ماه اول اتفاقا بیشتر استراحت کنی تاجای بچه سفت بشه

ابتدا فکر میکردم مملکت وزیرِ دانا می‌خواهد،بعد فکر کردم شاید شاهِ دانا می‌خواهد،اما اکنون می‌فهمم مـِــلــَـتــــــِ دانا میخواهد....!                                                💕امیـــرکــبــیر💕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سونوگرافی رفتید؟

بله یه بار رفتم چطور مگه؟ 

دلم برای شبای خونه روستایی مادربزرگم تنگ شده شبایی که رو لحاف و تشک یخ غلت میزدیم   شبایی که با صدای قور قور قورباغه ها جیر جیر جیرکا خوابمون می‌برد آخ که چه آرامشیییییی  
اگر عادت به ورزش و پیاده‌روی نداری طبیعی هست ما ترکا به اصطلاح میگیم بدنت خام‌نی‌ییب😅 یعنی کوفته ...

اره عادت ندارم،اتفاقا همش در حال استراحتم یه دیروز رفتم پیاده روی

شما هم اگه استراحت کنی خوب میشی سعی کن زیاد پیاده نری و استراحت داشته باشی

برای بررسی حاملگی داخل رحم پرسیدم

نه عزیزم داخل رحمی فقط یه دونه کیست دارم فک کنم از اون باشه

شما هم حس میکنید بچتون دختره؟میشه علائمتونو بگید؟

آره دختر بد ویار میشه معدم خیلی اذیت میکنه تو پسرم اصلا اینطور نبودم

منم تا ظهرا تهوع دارم و بوی غذا اذیتم میکنه

توکل بخدا انشالله که این دوران بسلامتی پشت سر بزاریم