2777
2789
عنوان

درچه حالین شام چی دارین

256 بازدید | 32 پست

من داشتم بفرمایید شام ایرانیو میدیدم قسمت مریم امیر جلالی و فلور نظری و بهاره رهنما خیلی خسته کننده بود زدم رادیو جوان

بعدازظهرم همسایه کیک اورد همشو همسرم خورد من یه تیکه خیلی کوچیک بهم رسید پاشدم یه کیک کوچیک پختم خوردیم   دیگه شام درست نکردم

شیطان و پیروانش همیشه حق به جانب هستن غافل ازاینکه خدا برنامه ی ویژه ای براشون داره  😁💪گفته بودم ،نگفته بودم؟😎😎انچه عقاب داخل قفس را پیر میکند غم قفس نیست، پرواز کلاغ های بی سروپاست.   

استراحت مطلقم همسرم امشب میخواد بندری درست کنه دلم میخواد😐

دوقلو باردارم یه دختر یه پسر نمیتونم تیکر بارداری بزنم نمیاد 😔😔اشکال نداره میشه برا سلامتی نی نی هام یه صلوات بفرستی ممنونم😉😉

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

استراحت مطلقم همسرم امشب میخواد بندری درست کنه دلم میخواد😐

نوش جانتون عزیزم انشالله به سلامت فارغ شی😘😘😘

شیطان و پیروانش همیشه حق به جانب هستن غافل ازاینکه خدا برنامه ی ویژه ای براشون داره  😁💪گفته بودم ،نگفته بودم؟😎😎انچه عقاب داخل قفس را پیر میکند غم قفس نیست، پرواز کلاغ های بی سروپاست.   

اخرشب گشنت میشه

مثلا رژیم بودم🥴🥴🥴

ما عدس پلو داریم

درانتظار یک نگاه از طرف خدای مهربون😔 تیکر شرکت توی آزمون بانکمه🙈میشه وقتی ک امضامو خوندی برام صلوات بفرستیو دعاکنی ک به ۲تاحاجت دلم برسم؟😇منم برای همتون دعامیکنم ک به خواسته های دلتون برسین😘😘
نشستم دلم درد میکنه ناهار دیر خوردیم هنوز فکری برای شام نکردم

جمعه ها معمولا ماهم دیر میخوریم 

زرشک پلو با مرغ. الانم درازکشم

نوش جان 😋😋😋