2777
2789

وایی چه کنم میگم اگه جوش بزنی بری میکرودرم زخم میشه 

میشه راهنمایی کنید چ کنم سریع تر بره این دوتا جوش

کار خوبه خدا درست کنه سلطان محمود خر کیه؟ �🫀

آلوعه ورا اگه داری بزن روشون

من هرگز از رحمت خدای مهربانم ناامید نمیشم.خداجانم اونی که الان این امضارو میخونه،به همه آرزوهاش برسون💜تا اینجا اومدی اگه دوست داشتی بهم بگو برات صلوات بفرستم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بگو روی جوشا رو دستگاه نکشه

من هرگز از رحمت خدای مهربانم ناامید نمیشم.خداجانم اونی که الان این امضارو میخونه،به همه آرزوهاش برسون💜تا اینجا اومدی اگه دوست داشتی بهم بگو برات صلوات بفرستم

منم صبح چندتا جوش سرسفید چرکی رو صورتم بود الان ماسک ماست و ارد برنج‌ و زردچوبه گذاشتم رفتن البته ماسکه ۴۵ دقیقه حدودا رو صورتم موند کاملا خشک شد لایش هم ضخیم بود

میشه ینی

نمیدونم والا...اگع شمارشو داری بهش پیام بده بیین میشه یا نه.

من پیش آشنا میرم‌خودم بهش میگم چیکار کن چیکار نکن  

نمیدونم والا...اگع شمارشو داری بهش پیام بده بیین میشه یا نه. من پیش آشنا میرم‌خودم بهش میگم چیکار ک ...

پوففف نمیدونم والا 

ن ندارم شمارشو ینی فقط شماره مطبه

کار خوبه خدا درست کنه سلطان محمود خر کیه؟ �🫀
پوففف نمیدونم والا  ن ندارم شمارشو ینی فقط شماره مطبه

آهااا...والا خواهرم میره..مطب...جوش هم داشت او دفعه که رفت...گف خیلی درد داشت دستشو گرفتم گفتم ترا جان مامانت دیگه دستگاهو خاموش کن  من خودم میرم آرایشگا آشناس