2777
2789

هر چی سوتی با جک خنده دار هر چی بهتره یکم بخندیم تو این حال 

خوب خودم

یبار ب معلم کلاسمون ک مرد بود گفتم خانوم ببخشید 😂😑

اسمم مهنا نیست مادربزرگم که فوت شده همیشه اشتباهی به این اسم صدام میکرد منم اینو گذاشتم لطفاً برای مادربزگم صلوات بفرستید 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تودسشویی پدر شوهرم اینا بودم شوهرخواهرشوهرم دروبازکرد

😂😑

اسمم مهنا نیست مادربزرگم که فوت شده همیشه اشتباهی به این اسم صدام میکرد منم اینو گذاشتم لطفاً برای مادربزگم صلوات بفرستید 

رفته بودیم با مامانم دیروز نمونه های کاغذ دیواری ببینیم،از یکی خوشمون اومد،داشتیم ورق میزدیم مامانم گف اونو نگه دار حواست باشه،منم بلندپیش فروشنده گفتم نترس انگشتم توشه😶

ی نام خداااا ،اینجانب یک بانوی متاهل و متهعد👫💍عاشق اشپزی با دستپخت عالی🍝🍔کیک پزعالی🍰باکلی دسر خوش مزمز🍮🍨 و تزیین کننده نمونه😄درحال درس خوندن ،،از نوع حقوق📗📖📚عشق اهنگ و رقص،زندگی من باهندزفیری گره خورده😛😍عاشق کارای هنری مثل دکوپاژ،کار با مس،گلهای کریستالی،انواع بافتنی،ارایشگر نمونه،کلی کار هنری با چوب ،،شمع سازیو....،عاشق همسری،عاشق زندگیم،خدایا مشکلات زندگیمو حل کن،دوستت دارم دوستم داشته باش،خدایا مواظب عشق زندگیه منباش،کمکم کن تاهرروز بهتراز قبل باشم😍😘شاهم من فقط با ط خوشم😻✨💫�🍺👑💍💎

کتاب کُلفَت ها رو تو جمع کُلُفت ها خوندم آبروم رفت همه خندیدن.

خدایا مرسی بابت زندگی آرومم  نشستم و فقط نظاره گر هستم که خدا داره تک تک خواسته هام رو برآورده میکنه  
رفته بودیم با مامانم دیروز نمونه های کاغذ دیواری ببینیم،از یکی خوشمون اومد،داشتیم ورق میزدیم مامانم ...

😂😂😂

خدایا مرسی بابت زندگی آرومم  نشستم و فقط نظاره گر هستم که خدا داره تک تک خواسته هام رو برآورده میکنه  

با یکی  تلفنی حرف میزدم خواستم یکاری کنم ک فکر کنه ب حرفاش تو جه ندارم اومدم بگم ب دوستم دیدی چقد سیر گرون شده گفتم دیدی چقد ک،،یر گرون شده😂

اینو من هروقت یادش میوفتم آب میشم 😑😐😐

یه دفه تو مدرسه بودیم زنگ تفریح

بعد یکی اع دوستام تعارف خوراکی زد

منو اون یکی دوستم رو به روش بودیم

بعد من هی میگفتم نه مرسی نمیخوام

حالا میبینم اونی که خوراکی تعارف زده یجوری نگا میکنه

حالا فهمیدم اصن بامن نی با اون یکی دوستمه😐😐😂

عرررر

دیوار کجاس /:

کتاب کُلفَت ها رو تو جمع کُلُفت ها خوندم آبروم رفت همه خندیدن.

😂😑اون خوبه