mohana_mm مدیر استارتر عضویت: 1399/09/21 تعداد پست: 3475 عنوان تعبیر خواب خیلی عجیب کی تعبیر خواب بلده 123 بازدید | 28 پست خواب دیدم عشقم از پرتگاه پرت شده پایین منم بالای پرتگاه وایسادم بهش میگم نگران نباش کی تعبیر شو میدونه اسمم مهنا نیست مادربزرگم که فوت شده همیشه اشتباهی به این اسم صدام میکرد منم اینو گذاشتم لطفاً برای مادربزگم صلوات بفرستید 1399/10/12 | 16:59 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
عشقم_پسرم_ساجد عضویت: 1398/04/09 تعداد پست: 9257 نگرانی شما رو را در مورد عششقت میرسونهتعبیر نداره به نظرم آنچه میدانم،آنچه را که میخواهم،نابود میکند
golgoli55kholochel عضویت: 1399/05/27 تعداد پست: 7810 مامان منم همش خواب میبینه اجی کوچیکم غرق میشه و میمیره 20 اردیبهشت
mohana_mm مدیر استارتر عضویت: 1399/09/21 تعداد پست: 3475 صدقه بده مرسیب نظرتون تعبیرش چیه اسمم مهنا نیست مادربزرگم که فوت شده همیشه اشتباهی به این اسم صدام میکرد منم اینو گذاشتم لطفاً برای مادربزگم صلوات بفرستید
خرگوش77 عضویت: 1399/09/20 تعداد پست: 2054 عشقط توی زندگی مطمنن رو به ناموفقیه. البته من اینجوری تعبیر میکنم چون بالا رفتن یعنی موفقیت پایین اومدن هم برعکس اینکه دیگه سقوط بوده منو ابجی کوچولوت بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوت هستیم عزیزم💓💓💓
mohana_mm مدیر استارتر عضویت: 1399/09/21 تعداد پست: 3475 نگرانی شما رو را در مورد عششقت میرسونه تعبیر نداره به نظرم اون یکی خوابمم گفتی تعبیر نداده خواهر تعبیر شد بابام حسابی بهم شک کرد و تهدیدم کرد درهمون مورد اسمم مهنا نیست مادربزرگم که فوت شده همیشه اشتباهی به این اسم صدام میکرد منم اینو گذاشتم لطفاً برای مادربزگم صلوات بفرستید
mohana_mm مدیر استارتر عضویت: 1399/09/21 تعداد پست: 3475 جناب یوزارسیف بلده😁 مرسی😑😂😕 اسمم مهنا نیست مادربزرگم که فوت شده همیشه اشتباهی به این اسم صدام میکرد منم اینو گذاشتم لطفاً برای مادربزگم صلوات بفرستید
عشقم_پسرم_ساجد عضویت: 1398/04/09 تعداد پست: 9257 اون یکی خوابمم گفتی تعبیر نداده خواهر تعبیر شد بابام حسابی بهم شک کرد و تهدیدم کرد درهمون مورد کدوم خواب؟ وای خندم گرفت آنچه میدانم،آنچه را که میخواهم،نابود میکند
mohana_mm مدیر استارتر عضویت: 1399/09/21 تعداد پست: 3475 عشقط توی زندگی مطمنن رو به ناموفقیه. البته من اینجوری تعبیر میکنم چون بالا رفتن یعنی موفقیت پایین او ... دقیقا دوستاش دارن بهش خیانت میکنن و من نمیتونم بهش بگم خدا رحم کنه اسمم مهنا نیست مادربزرگم که فوت شده همیشه اشتباهی به این اسم صدام میکرد منم اینو گذاشتم لطفاً برای مادربزگم صلوات بفرستید
خرگوش77 عضویت: 1399/09/20 تعداد پست: 2054 دقیقا دوستاش دارن بهش خیانت میکنن و من نمیتونم بهش بگم خدا رحم کنه خوابتو براش تعریف کن منو ابجی کوچولوت بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوت هستیم عزیزم💓💓💓
mohana_mm مدیر استارتر عضویت: 1399/09/21 تعداد پست: 3475 کدوم خواب؟ وای خندم گرفت خواب دیدم بابام میگفت باید از دواج کنم ولی معلوم نبود کیه و هر چی میگفتم عصبانی میشد و فک نکنم داماد عشقم بپدفرداش بهم شک کرده و خیلی عصبانی بود اسمم مهنا نیست مادربزرگم که فوت شده همیشه اشتباهی به این اسم صدام میکرد منم اینو گذاشتم لطفاً برای مادربزگم صلوات بفرستید
mohana_mm مدیر استارتر عضویت: 1399/09/21 تعداد پست: 3475 خوابتو براش تعریف کن خطشو عوض کرده دوستاش نمیذارن نزدیکش شم چی بگم والا چون یه آدم تقریبا شناخته شده ست ب هر کی میگم میگه خرت کرده یا مسقرم میکنن اسمم مهنا نیست مادربزرگم که فوت شده همیشه اشتباهی به این اسم صدام میکرد منم اینو گذاشتم لطفاً برای مادربزگم صلوات بفرستید