2777
2789
عنوان

مهربونای مادر...

110 بازدید | 14 پست

۱۳سالم بود ک‌رل زدم و بعد یک سال دوست پسرم مجبورم کرد ک ب مامانم بگم من دیونه اومدم و گفتم بعدش مامانم سه روز گریه میکرد و قهر‌کرد اخر بعد چهار سال میدونست که من رل دارم ولی هیچی بهم نگف همش اتفاقا منو میبرد سر قرار و این چیزا حتی پول میداد واسش لباس بخرم 

بخاطر همین که من الان بدبخ ترین فرد دنیا شدم وخیلی حالم بده ک چرا مامانم میدونست این کارا بده و من کوچیکم چرا کتکم نزد چرا اون پسره رو جر نداد چرا ب من نفهموند ک این کارا بده چرا بهم یاد نداد ک من ارزشم بیشتر از ایناس 

من خیلی بدبختم بخدا الان من لتمه خوردم 

سه بار با دوست پسرم رابطه داشتم حتی عکس خیلی باهاش گرفتم 

کاش مامانم از اول منو از این راه میگرف 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کار مامانت اشتباه بود ولی مطمئنی اگه نصیحتت میکرد شماهم توبه میکردی

دختر عزیزم معجزه ی خداخوش اومدی به زندگیمون جان مادر😍😍واسه سلامتی بچم صلوات میفرستی؟ خدایا شکرررتت
ممکن بود

نه ممکن نبود بنظرم چون شما وفتی تو ۱۳ سالگی چشم و گوشت باز شده مامانت جلوتو میگرفتم دیگه تو ۱۵ سالگی حریفت نمیشد.

۳ روز گریه کرده حتما گفته نکن دیده جواب نمیگرفته ولت کرده و خودص به بیخیالی زده سکته نکنه.

خودتو مقصر بدون و اون کسی که تو ۱۳ سالگی چشم و گوشتو باز کرد.

و در آخر مادرت

خانوم هستم

تجربه ثابت کرده اگه اون مدلی رفتار میکرد میومدی تاپیک میزدی مادرم محدودم کرده نذاشته به عشقم برسم عزیزم ایشون خواستن راحت باشی ولی شما از اعتمادش سواستفاده کردی

مشکل دنیا این است که احمق ها کاملا به خود ایمان دارند و خردمندان دائما در شک و تردیدند...