2777
2789

من به تازگی لنز طبی بی رنگ گرفتم.استیگماتم و نمره هردوچشمم تقریبا یک و نیمه.تاالان دوبار لنزو گذاشتم اما چندتا مشکل دارم عزیزانیکه تجربه دارن خوشحال میشم کمکم کنین😘

سایز لنزم کمی بزرگتر از مردمک چشممه درسته یا باید دقیقا یک اندازه باشن؟۱۴میلی هست لنزم‌.

۲_اول ک گذاشتم دیدم نصف شده بود بعددوساعت بهترشد ولی خیلی چشام خسته شده بود دراوردمش روز دوم یکساعت گذاشتم اما بازهم کمی تار هست.بامحلول شستشوهم ک دکتر داده هردوبار شستم و دستام هم کاملا تمیز بوده نمیدونم پس کی قراره لنز قشنگ کارشو بکنه و دیدم خوب بشه

میشه با دلهای پاکتون یک صلوات برای مادرم بفرستین؟🌹

سلام . لنز از مردمک چشم بزرگه برا منم . اره یکم تار دیده میشه هوا وقتی میخوره به لنز. درضمن اوایل ادم خسته میشه چشماش بعد عادت میکنی

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم لنز طبي استفاده ميكنم يك ساله

كمي از مردمك چشمم بزرگتره بله بي رنگ هم هست واسه من 

ولي معلومه ك بزرگتر از مردمكه انگار ي هاله كمرنگه دور مردمك

و اينكه اوايل ك ميزاري چشم اشك مياد خسته ميشه چون چشم عادت ندارع 

ولي بعد از يك هفته ك هر روز بزاري عادي ميشه

كم كم ساعتش هم زياد كن مثلا ١ بعد ٣ بعد ٦

عاديه چيزايي ك گفتي واسه منم اتفاق افتاده عزبزم

من پارسال گرفتم ٣٠٠

امسال شده ٦٨٠

البته بستع به مدل لنزع

به دستان خدا خيره شدم معجزه كرد/ لطفا براي سلامتي من صلوات بفرستيد تشكر

۱ / هر روز  ( حتی اگر از لنز استفاده هم نمیکنید ) باید لنز شسته و سر جاش قرار بگیره 

۲ /  حواس تون باشه  لنزها رو  برعکس نذارید  داخل چشم تون  .  

نحوه تشخیصِ  درست گذاشتن لنز :  دقت کنید وقتی لنز رو  روی نوک انگشت قرار می دید  ، حتما گرد و کروی باشه  نه  کاسه ای  

۳ / حواستون باشه  لنزها رو  جابجا داخل چشم نذارید  . لنز راست و چپ  رو  داخل چشم های مربوطه بذارید 

۴ / تحت هیچ شرایطی  ، هرگز  با آب   لنز  رو نشورید . دست خیس نزنید بهش 

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
سلام . لنز از مردمک چشم بزرگه برا منم . اره یکم تار دیده میشه هوا وقتی میخوره به لنز. درضمن اوایل اد ...

مرسی عزیزم.بعد یک مدت چشمم حتماعادت میکنه؟تااخر پس اینجوری نمیمونه؟

من لنز گرفتم برااینکه شیشه عینکم خیلی بخارمیکرد الانم ک همش ماسک میزنم بدتر،لنزم ینی از هوای سرد ب گرم بخارمیکنه؟؟؟؟

منم لنز طبي استفاده ميكنم يك ساله كمي از مردمك چشمم بزرگتره بله بي رنگ هم هست واسه من  ولي مع ...

ممنون عزیزم.من ۶۰۰گرفتم مورنینگ سالانه.

من میخواستم لنز استفاده کنم دکتر گفت چون آستیگماتی صلاح نیس پس چرا ب شما دادن

استیگمات هاهم میتونن لنز بزارن .لنز مخصوصه اسمش توریک بود. رنگی نمیشه اما بی رنگ مشکلی نداره.ینی لنز رنگی استیگمات تو ایران نیس و اگه رنگی بخوای بایداز لنزهای دیگه استفاده کنی ک دیدتو کم میکنه

۱ / هر روز  ( حتی اگر از لنز استفاده هم نمیکنید ) باید لنز شسته و سر جاش قرار بگیره  ۲ / ...

میشه نحوه شستشوشو یکم توضیح بدی برام؟؟

من ۱۵ ساله لنز میذارم، واین علایمی که شما گفتین فقط زمانی واسم پیش میاد که اون مارک لنز به چشمام نسازه وگرنه اگه مارکی بخرم که روش شناخت داشته باشم دیدم فوق العادس، الان که تحریم داریم،هربار که میخام برم لنز بخرم ی مارک عجیب غریب میذارن جلوم، یا اگه مارک قبلی رو گیر بیارم کیفیتش خیلی پایینه

سالای اولی که لنز میذاشتم مارک الگانس استفاده میکردم و به جرات قسم میخورم ۱۵ شب باهاش خابیدم و از چشام در نیاوردم، رفته بودم سفر، کلا یادم رفته بود لنز تو چشممه

ولی لنزای الان کیفیتش پایینه

من ایر اپتیکس استفاده میکنم روزی ۱۴ ساعت تو چشممه 

اگر انسانی، انسانی را بخاطر گناهی سرزنش کند، نمیرد تا خود به آن گناه دچار شود...
مرسی عزیزم.بعد یک مدت چشمم حتماعادت میکنه؟تااخر پس اینجوری نمیمونه؟ من لنز گرفتم برااینکه شیشه عینک ...

نه عزیزم اینایی که تو میگی خیلی غیر طبیعیه، لنز نهایتا چند ثانیه اول اذیتت میکنه به بعدش باید خوب باشه

شاید چون بلد نبودی لنز بذاری خیلی دست مالیش کردی لنزت کثیف شده تار میبینی

اگر انسانی، انسانی را بخاطر گناهی سرزنش کند، نمیرد تا خود به آن گناه دچار شود...
من ۱۵ ساله لنز میذارم، واین علایمی که شما گفتین فقط زمانی واسم پیش میاد که اون مارک لنز به چشمام نسا ...

لنز من مورنینگ هست و نسبتاازبرندای خوبه لنز هست و منم از جای معتبرخریدم.ینی ب چشام نسازه تااخر همینجوریه؟؟؟؟😔😔😔😔