2777
2789
عنوان

به نظرتون مردایی که میگن زن معلم میخوایم هدفشون چیه؟🤔🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 2360 بازدید | 251 پست
حالا چرا فکر می کنی بده؟ معلم که خوبه مخصوصا اگه درست حسابی باشه و دوست داشته باشی آموزش دادن رو من ...

زن معلم بد نیست

اینکه شریک زنگیتو بخاطر شغلش انتخاب کنی بده 

ینی اگه اون خانوم نخواد دیگه کار کنه طرف باید طلاقش بده؟

خیلی معیاراشون جالبه

تازه خانومی که کار میکنه لطف میکنه چون وظیفه ی کارکردن به عهده آقاست

💕هر کس خدا ترس و پرهیزکار شود خدا راه بیرون شدن (از عهده گناهان و بلا و حوادث سخت عالم) را بر او می‌گشاید.او را از جایی که گمان نمی برد روزی می دهد، و کسی که بر خدا توکل کند، خدا برایش کافی است، [و] خدا فرمان و خواسته اش را [به هر کس که بخواهد] می رساند؛ یقیناً برای هر چیزی اندازه ای قرار داده است.💕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من کارمندم حقوقم هم نسبتا خوبه ولی پولم رو توی زندگی خرج نمیکنم همسرمم توی کارها کمک میکنه بهم

حقوقتون چقدره؟ اگه خصوصیه نگو

سرگشته‌ی محضیم و در این وادیِ حیرت                    عاقل تر از آنیم که دیوانه نباشیم
پول و تایم ازادی که نسبت به شغلای دیگه دارن بازنشستگی ، .... واقعیته که تو این گرونی مرد دست تنها ن ...

خدایی لاقل باید توی کارای خونه کمک کنه ،

مرد دست تنها نمتونه خب زن نگیره وظیفه ی زن نیست بخواد خرج خونه زندگی رو بده ،اصلا مگه زن جون چی داره؟

از پا میفته بخدا

چرا حالا معلم؟؟ اکثرا اوایل کار میرن روستاهای دور افتاده و سخت تره نسبت به شغلای دیگه

دیگه اونجوری نیست زیاد. مثلا من خودمم دانشجو معلمم اما قراره مرکز شهر کار کنم‌. تو کنکور مشخص میشه 

سرگشته‌ی محضیم و در این وادیِ حیرت                    عاقل تر از آنیم که دیوانه نباشیم
میگفتی برو آموزش پرورش دنبالش بگرد 

مامانم معلم بازنشسته س 

میگه همیشه میومدن تو مدرسه دنبال دختر بعدش معرفی که میکردیم فلانی و فلانی میپرسیدن حق التدریسن یا قردادی😶😶😶😶

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا

منم همسرم اصلا از اول براش مهم نبود کار کنم یا نه با اینکه خودشم سرمایه در اختیارم قرار داده حتی حقوقمم نمیپرسه بهمم گفته من راضی نیستم از پولت توی خونه خرج کنی و تازه ماهیانه هم بهم میده 😐  

حالا چرا فکر می کنی بده؟ معلم که خوبه مخصوصا اگه درست حسابی باشه و دوست داشته باشی آموزش دادن رو من ...

من نگفتم بده ،خوبه ولی زمانی که چشم به پولش نداشته باشی و توقع نداشته باشی خسته کوفته از سر کار بیاد کلفتی خونه تو بکنه و برات بچه بیاره شیر بده بزرگ کنه خونه و داری و مهمان داری هم کنه و بهت سرویس هم بده 

و توهم فقط بخوری و بخوابی و بری سر کارو برگردی

البته مخاطبم شما نیستین مخاطبم مردا هستن😁

من کارمندم حقوقم هم نسبتا خوبه ولی پولم رو توی زندگی خرج نمیکنم همسرمم توی کارها کمک میکنه بهم

شغل شوهرتون چیه؟

واقعا خیلی خوبه اگه اینطوری باشه ،خدایا نصیب منم کن😢

چرا حالا معلم؟؟ اکثرا اوایل کار میرن روستاهای دور افتاده و سخت تره نسبت به شغلای دیگه

نه عزیزم کی گفته باید برن روستاهای دور افتاده؟

اصلا اینطور نیست،

هرکسی از روز اولی که دانشگاه قبول میشه محل خدمتش مشخص هست 

به نظر من در مورد ازدواج نباید معیارات چیزایی باشه که به راحتی از دست رفتنی ان شغل پول قیافه همه ی اینا به راحتی آب خوردن میتونه از دست بره و اگه عشق و احترام و اخلاق نباشه دیگه اون زندگی نمیشه چون تو به چیزی دل بستی که دیگه نداریش

البته این نظر منه 

💕هر کس خدا ترس و پرهیزکار شود خدا راه بیرون شدن (از عهده گناهان و بلا و حوادث سخت عالم) را بر او می‌گشاید.او را از جایی که گمان نمی برد روزی می دهد، و کسی که بر خدا توکل کند، خدا برایش کافی است، [و] خدا فرمان و خواسته اش را [به هر کس که بخواهد] می رساند؛ یقیناً برای هر چیزی اندازه ای قرار داده است.💕