2777
2789

سلام دوستان

من دوسالِ بافامیل دورمون دوستم،خانوادم مخالفن

بهش میگم کی شرایطت اوکی میشه میگه نمیدونم نمیتونم جواب قطعی بدم،چون میگه بایدخونه بخرم،خلاصه ک حتمامیام خواستگاری توهم اگه واقعا دوسم داشته باشی میمونی،حالاخواستگاردارم البته نمیدونه،نمیدونم بایدچیکارکنم گیج شدم واقعا،23سالمه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب چرا الان خواستگاری نمیاد

بگو  حالا تا عروسی کنیم  مونده بعدشم مگه همه خدنه دارن اول زندگی 

آموزش مجازی نقاشی 💚ایدی تلگرام 👇🏻naghashi1400 سفارش ((طراحی چهره)) قبول میشه👩‍🎨😙
خب چرا الان خواستگاری نمیاد بگو  حالا تا عروسی کنیم  مونده بعدشم مگه همه خدنه دارن اول زن ...

گیرداده به خونه،میگه حالا اگه آخرش نتونم بخرم رهن ک میتونم،گفتم چون میخوای خونه بخری قراره چندسال بمونیم بعدمیگی اگه نشد رهن میکنم

استخاره هم گرفتم گفت جفتش خوبه ولی خواستگارت بهتره

بهش بگو بیاد حداقل نامزد کنید 

اگه خیلی دوستت داره نمیزاره با کسی دیگه ازدواج کنی 

اونم باید یه حرکتی بکنه 

به نام خداوند بخشاینده بخشایشگر مهربان💖 شکر و سپاس مخصوص خداوندیست که پروردگار جهانیان است💖 مهربان تر ین مهربانان است 💖مالک روز جزاست💖 تنها تو را می پرستیم و تنها از تو یاری می‌جوییم💖 ما را به راه راست هدایت فرما💖 راه کسانی که به آنها نعمت داده‌ای و نه کسانی که بر آنها خشم گرفته ای و نه گمراهان💖