2777
2789
عنوان

اونایی ک دختر نوجوون دارن میشه بیاین...ممنون میشم

| مشاهده متن کامل بحث + 900 بازدید | 81 پست
ضرر نداره عزیزم و واقعا رشد کردن

کلسیومه ضرر چی😊

حالا برای اطمینان به اینکه بدن دخترتون واقعا نیاز داره به کلسیوم یه دکتر ببریدش

یکی‌ جدی ‌بودنش ‌به دل آدم میشینه، یکی خوش اخلاق بودنش.. یکی سرسنگینش به دل میشینه، یکی شیطونش! یکی کم حرفش دوست داشتنیه.. یکی پرحرفش! اگه ادای کسی رو دربیاریم جذاب نمیشیم مسخره میشیم، شبیه خودت باش مگه خودت چشهシ راستـی..همیشه لبخند بزن، لبخندت یا باعث شادی آدما میشه یا آزارشون، میخوام بگم در هر دو صورت تو برنده ایシ

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله روند رشد قدشون تو نمودار رشدشون کامل مشخصه🙂

یکی‌ جدی ‌بودنش ‌به دل آدم میشینه، یکی خوش اخلاق بودنش.. یکی سرسنگینش به دل میشینه، یکی شیطونش! یکی کم حرفش دوست داشتنیه.. یکی پرحرفش! اگه ادای کسی رو دربیاریم جذاب نمیشیم مسخره میشیم، شبیه خودت باش مگه خودت چشهシ راستـی..همیشه لبخند بزن، لبخندت یا باعث شادی آدما میشه یا آزارشون، میخوام بگم در هر دو صورت تو برنده ایシ

اگه منظورتون آمپول هستش که باید دخترتون رو ببرید پیش دکتر غدد ، اون براش یه آزمایش خون بنویسه و اگه نیاز بود آمپول رو میده 

اما خب به نظرم شما همون سعی کن با ورزش و اینا، قدش رو بلندتر کنی 

نه عزیزم آمپول رو گفتم

من شربت کلسیوم بهشون میدم

اگه منظورتون آمپول هستش که باید دخترتون رو ببرید پیش دکتر غدد ، اون براش یه آزمایش خون بنویسه و اگه ...

دائم در حال ورزشه ولی میگه ببخشید ترشح داره میترسم

خدایااا عاااشقتم....مرسی ک هوامو داری!😍

ورزش الان خیلی روش جواب میده. تا ۷ سانت قدشو بلندتر از نزمال میکنه. فقط باید مداوم انجام بده و تغذیه خوب. من تا دانشگامم قدمم رشد داشت. نگران نباشید

#vegan غذای من تپش قلب هیچ موجود زنده ای را نمی گیرد 🌿🌱🤍💚🕊
ممنون میشم عزیزم اسم کامل شربت رو برام بنویسید تا تهیه کنم😘😘

osteocare 

فقط اینکه قبلش یه مشورتی حداقل با دکتر داشته باشین🙂

خب اگه میتونی یه دکتر ببرش که مقداری با دارو ، بلوغش رو عقب تر بندازه  ۱۱ سالگی یه مقداری زوده ...

البته خب اینم در نظر بگیر که بلوغ به معنای متوقف شدن رشد نیست 

فقط سرعت رشد دخترتون کمتر میشه 

عزیزم قدش خوبه اما بستکبال خیلی تاثیر داره منم دخترمو بزرگ شد میزارم یا شنا یا بستکبال مثل خودم نباشه من کوته له ام خیلی ناراحت میشم بخاطر قدم اما خواهرام نمیدونم چرا این همه ماشالا قد بلنداند 

🥀بنام خداوند رنگین کمان🥀
جز گوشت و تخم مرغ چی بهش بدم

سبزیجات، پروتیین، میوه

با برنامه. ینی حتما ۵وعده در روز میوه و سبزی داشته باشه. وعده ینی مثلا یک سیب میشه ۱وعده. یه بشقاب کاهو و مخلفات روش ۲وعده اینطوری. لبنیات فراموش نشه. ولی ورزش بخاطر یه سری ترشح هورمونا خیلی موثره. فراموش نشه

#vegan غذای من تپش قلب هیچ موجود زنده ای را نمی گیرد 🌿🌱🤍💚🕊