2777
2789
عنوان

سیسمونی در کرج

757 بازدید | 18 پست

سلام من میخوام تا هفته دیگه برم خرید سیسمونی ولی جایی رو تو کرج خوب نمیشناسم لطفا اگه خیابونی منطقه ای تو کرج میشناسین که کارهای شیک و قیمت مناسب داره با آدرس بهم معرفی کنین

خواهشا آدرس تهران ندید که اصلا تحت هیچ شرایطی نمیتونم برم تهران

تو خود کرج معرفی کنید نه شهرستان های کرج

شمیم رو هم معرفی نکنید از قبل زیاد بهم گفتن جای جدید بگید

ترجیحا یه خیابونی که چند تا سیسمونی فروشی نزدیک هم باشه تا تنوع و قدرت انتخاب بره بالا عالی میشه

اگه بتونید راهنمایی کنید خیلی خیلی ممنون میشم🙏🙏🙏

دلم میخواد خودمو یه جایی بزارمو برگردم ببینمدیگه نیستم
یعنی کسی نیست؟!!!!!

عزیزم تو نت سرچ کنی میاد

چند تا مرکزسیسمونی داره کرج

❤🧡💛💚💙💜 کتاب معجزه شکر گزاری روحتما بخونید و بهش عمل کنید ومنتظر یه تغییر مثبت و بزرگ تو زندگیتون باشید❤🧡💛💚💙💜

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم تو نت سرچ کنی میاد چند تا مرکزسیسمونی داره کرج

هر چی سرچ میکنم یا شمیم میاد یا بی بی سالن که کلا از اونجا رفته

اسم دقیق خیابون یادم نیست تو حصارکه برای خواهرزاده هام‌از اونجا گرفتیم اگه اشتباه نکنم خیابون فروردینه بازم سرچ کن

به توکل نام اعظمت...خدایاااا شکرت که فندق و گردو و بادوم رو به من هدیه کردی .....عاشقتمممم خدااااااخدااایاااا
خیابون امیری تو خود کرج تخت و کمد داره خوبه

دنبال تخت و کمد نیستم شوهرم درستش میکنه بیشتر لباس نوزادی و اسباب بازیو خورده ریزا مدنظرمه

هر چی سرچ میکنم یا شمیم میاد یا بی بی سالن که کلا از اونجا رفته

اره منم قرار بودم بی بی سالن برم که دیگه رفتم آقابزرگ، همه چیو خریدم

خب ببین کجا رفته؟؟

❤🧡💛💚💙💜 کتاب معجزه شکر گزاری روحتما بخونید و بهش عمل کنید ومنتظر یه تغییر مثبت و بزرگ تو زندگیتون باشید❤🧡💛💚💙💜
اسم دقیق خیابون یادم نیست تو حصارکه برای خواهرزاده هام‌از اونجا گرفتیم اگه اشتباه نکنم خیابون فروردی ...

فکر کنم سمت المهدی یا انقلاب منظورته

مرسی عزیزم😘😘

فکر کنم سمت المهدی یا انقلاب منظورته مرسی عزیزم😘😘

اره دقیقا همونجاهاست.

به توکل نام اعظمت...خدایاااا شکرت که فندق و گردو و بادوم رو به من هدیه کردی .....عاشقتمممم خدااااااخدااایاااا
اره منم قرار بودم بی بی سالن برم که دیگه رفتم آقابزرگ، همه چیو خریدم خب ببین کجا رفته؟؟

نمیدونم باید سعی کنم پیدا کنم

دنبال تخت و کمد نیستم شوهرم درستش میکنه بیشتر لباس نوزادی و اسباب بازیو خورده ریزا مدنظرمه

من حصارک رفتم برای اینجور چیزا خوب بود هر جی که تو تهران داره اونجا هم داره

ازمیان دردها،آنهایی که گفته نشدند مارا پیر کردند💔@stylelima

من حصارک رفتم برای اینجور چیزا خوب بود هر جی که تو تهران داره اونجا هم داره

حتما به اونجا هم سر میزنم

یه بار یکی گفت خیابون بخار کرج که سرش پارک شرافت هست داره تا حالا اونجا نرفتم باز رفتم نی نی پلاس پرسیدم همه زدن زیرش میگن نه خیابون بهار تهران داره

حتما به اونجا هم سر میزنم یه بار یکی گفت خیابون بخار کرج که سرش پارک شرافت هست داره تا حالا اونجا ن ...

نشنیدم والا تاحالا خیابون بخار تو کرج،آره برو حصارک قیمتاشم خوبه..

ازمیان دردها،آنهایی که گفته نشدند مارا پیر کردند💔@stylelima