2777
2789

با کسی عکس نگیر

آرایش نکن

جایی نرو 

موهات بیرون نباشه😂💔

یا اگه یکی عکس با شما تو فضای مجازی بذاره بحث و دعوای ناجور راه بندازه

چیکار میکنید؟به حرفش گوش میدین یا....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظرش احترام میزارم تا حدودی...ینی عکس نمیزارم کلا جایی...ولی ارایش و اینا رو قبول ندارم😂

...و اینکه این کاربری برای دو نفرهست....سوم اینکه برام دعا کنید به ارزوم برسم...کلی دوستتون دارم رفیقای من🧡

من با یه همچین آدمی خیلی اختلاف دیدگاه دارم. کلاً باهاش ازدواج نمی‌کردم که بخواد کار به اینجاها برسه

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...

نه گوش نمیدم 

💜 اِرحَم تُرحَم{ رحم کن،تا به تو رحم شود }💜❤ دانشجوی روانشناسی دانشگاه علامه طباطبایی❤💛مربی بدنسازی💛💚با احترام هیچ درخواست دوستی رو قبول نمیکنم💚
میدونی دو حالت داره عاشق باشی میگی عاشقمه و به حرفش گوش میدی اگ عاشقش نباشی میگی تعصب بیجا داره و ...

عاشقم باشی محدود بودن خستت میکنه گاهی اوقات

نزدیک ترین جاهارو میتونی نری؟ 

میگم گو نخور عزیزم

مگه روز اول ندیدیم

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁