2777
2789
عنوان

خرید مبل شرکتی

11915 بازدید | 20 پست

سلام دوستان 

من میخواستم مبل چستر شرکتی بخرم ولی نمیدونم کدوم برند شرکتی بهتر هست؟ چون شرکتیا هم خوب و بد دارن 

من نمیدونم کدوم بهتره

جنس کارگاهی نمیخوام بخرم میخوام حتما شرکتی باشه 

ممنون میشم تجربه تون رو در اختیارم بذارین😘

شرکت رئال. یا چیدمان راحت آرا 

شرکت نیلپر هم خانگی میزنه 

به سایتشون برو نگاه کن 

من کاربر از سال 96 هستم ولی اسمم روتغییر دادم باید اینکارو میکردم اسمم نزدیک به همین اسمم بود 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زیگورات سلطنتی 1204 بگیر 

قیمت 340 میلیون 

عالیه 

البته جلو مبلی دو عدد جدا باید بخری که حدود 150 میلیون هم این میشه. حدود 500 هزینه میکنی ولی عالیه. حداقل 5 سال میتونه به خونت جلوه بده 

ارزش داره پونصد میلیون بدی مبل ؟ 😕😐

به قول نگار : ما هرچی تو زندگیمون خوردیم چوب سادگیمون بوده                متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

مبل من شرکتیه. برند کیمیا. خیلی راضی ام‌. کیفیت پارچه و اسفنج و دوختشون عاااالی بود. الان ۴ ساله دارم ذره ایی خراب نشده.

دارم وسایلمو میفروشم. عکس همه رو تو پیج گذاشتم.اگه خواستی یه نگاه بنداز شاید چیزی احتیاج داشتی.😘😘 mohajerat_forush
من نیلپر رو زیاد شنیدم ولی تو سایت شون چیز خاصی نددیدم😕

جنس خوبی داره 

راحت آرا رو نگاه کن اونم محکم و خوبه 

من کاربر از سال 96 هستم ولی اسمم روتغییر دادم باید اینکارو میکردم اسمم نزدیک به همین اسمم بود 
زیگورات سلطنتی 1204 بگیر  قیمت 340 میلیون  عالیه  البته جلو مبلی دو عدد جدا باید ب ...

هر مبل پنج سال رو عمر میکنه 

مگه اینکه خیلی بیسلیقه باشه طرف 

خخخخح من برای جهیزیم دنبال مبل 7تمنی میگردم

به قران ادم دلش نمیاد 

حیفه اخه 😐😐😕😕

به قول نگار : ما هرچی تو زندگیمون خوردیم چوب سادگیمون بوده                متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝