2777
2789
عجب ببین ب کجا کشیده شدیم پس عشق چی؟😅😅😅

عشقو دیگ باید باشه ولی خو اخه جامعه ب هرکار نیاز داره نمیشه ک هما دکتر مهندس باشن 

الان من بابام شغلش دامداریه ماشین سنگین هم داره شوهرمم کارمند گوشی فروشی ام داره جنس هم میاره میفروشه این ک نشد دلیل بگی مثلا بی کلاس و فلان ..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عشقو دیگ باید باشه ولی خو اخه جامعه ب هرکار نیاز داره نمیشه ک هما دکتر مهندس باشن  الان من باب ...

تو دیگ ژن برتری 😂گوشی فروشی دامداری ماشین سنگین همه شون درامد خوبی دارن

پولداریو بازم چشمت سیر نشده 

اکثر اونایی ک مرفه ن اهمیت نمیدن عزیزم ب این چیزا ک

بنظر من که خیلی  شغل سختی است البته عموی شوهرم این کاره است دامداری داره ولی خوب باید از دامداری سر رشته داشته باشه که بتونه سود کنه البته بره پرواری فقط برا سر بریدن هست توی دام داری میش  هست وبز البته الان خوراک دام خیلی گرون شده 

بنظر من که خیلی  شغل سختی است البته عموی شوهرم این کاره است دامداری داره ولی خوب باید از دامدار ...

ن اینا بره میخرن چاق میکنن بعد سه ماه میفروشن 

خدایا در جست و جوی آنچه برایم  مقدر نکرده ای خسته ام مکن
تو دیگ ژن برتری 😂گوشی فروشی دامداری ماشین سنگین همه شون درامد خوبی دارن پولداریو بازم چشمت سیر نشد ...

اتفاقا خونه بابام اینقد بود ک پول شوهر واسم مهم نباشه برا این خانوم میگم ک میگه بی کلاسیه میگم خیلیا در امد دارن شغلشونم مثلا دامداریه بابای من عین دکترا میگرده قرار نیست ک چون دادمدار سر و وعضش حرف زدنش خونه زندگیش داغون باشه ک

بنظر من هر کسی دامداره دیلی بر ای نیست که بی کلاس باشه یکی می بینه شغلش دامداره هم خونه داره وهم ماشین وهمم زندگی خوب واما یکی برعکس شغلش خیلی با کلاس اما هیچی نداره والله تو ای دوره زمونه به سختی یه کار خوب با درآمد خوب کم هست عزیزم توهم خواستگارت شرایطش خوبه برا چی خجالت میکشی به اقوامت بگی  خواستگارت  زمین داره و باغ داره و زمین کشاورزی بده بنظرت این چیزا باور کن بهت حسودی ام میکنن مهم نظرت خودت هست عزیزم 

بنظر من هر کسی دامداره دیلی بر ای نیست که بی کلاس باشه یکی می بینه شغلش دامداره هم خونه داره وهم ماش ...

اره درست میگین . ولی برا خودم اخلاق مهمه ک خداروشکر هم پسر سالم و با معرفتیه ولی از لحاظ شغلش روم نمیشه به اقوام بگم شوهرم اینکارس

خدایا در جست و جوی آنچه برایم  مقدر نکرده ای خسته ام مکن

کارالودر (مینی دامپر) همه کاره برای حمل بار و کودروبی و شخم زدن و ...
با بیش از 10 نوع کارایی و بیش از 6 نوع ادوات متصل به دستگاه.
مناسب برای دامداری، مرغداری، کشاورزی، امور ساختمانی و صنعتی،کوره های آجر،بلوکه زنی،باغات و ...
یکسال گارانتی و 5 سال خدمات پس از فروش...
قابلیت حرکت در تمام سطوح (راهروهای باریک، سطوح شیب‌دار و ...)
موتور قدرتمند207 سی سی چهارزمانه هوندا
گیربکس دو سرعته جلو و یک سرعته عقب.
حمل بار تا 700 کیلوگرم.
میزان قدرت کشندگی 800 کیلوگرم.
دسترسی آسان به تمام اهرم‌های کنترل.
ساخت ایران...
بارگیری و تخلیه آسان.
قیمت فوق العاده.

تلفن مستقیم واحد فروش:
09101682282 کریمیان

سلام شغل همسر من هم دامدارییه بستگی ب سال داره ک بارندگی و قیمت آذوقه چطور باشه اگه مثل امسال باشه 200 راس دام سبک تقریبا سالی 1 میلیارد درآمد خالص داره 

ولی همه سال اینجوری نمیمونه شاید سال بعد 100 میلیون ضرر کنه 

البته گوسفند داشتی 

بره پلواری باز فرق میکنه 

ما خودمون سال قبل از پلوار 13 تا بره تو 40 روز 50 میلیون سود خالص داشتیم