2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگ داخل شهر باشین آذوقه خیلی خیلی گرونه نسبت ب خود بره و گوشتش 

البت  دام بزرگ داریم ولی بره م خیلی گرون نیس ولی علوفه بسیار گرونه

فک نکنم الان سود زیادی داشته باشه 

قبلا دامدارا پولدار بودن

اگ مث ما داخل شهر باشین آذوقه خیلی خیلی گرونه نسبت ب خود بره و گوشتش  البت ما دام بزرگ داریم و ...

ن چون ی خواستگار دارم میگه من مدرن ترین دامداری خاورمیانه رو میخوام بسازم الان درحال بزرگ کردن دامداری هستن . ماهی چقدردرامدشه نمیدونی؟

خدایا در جست و جوی آنچه برایم  مقدر نکرده ای خسته ام مکن
مثلا ماهی چقدر درامدشه؟ یک دامداری 200 راس گوسفندی ماهی چقدر درامدداره

بابام تو این کاره فقط فصل بهار و تابستون پولش دوبرابر میشه 

ولی میگ زمستون و پاییز کسایی که کاروانسرا دارن سر ی معامله ۲۰ تومن سود میکنن😐

ن چون ی خواستگار دارم میگه من مدرن ترین دامداری خاورمیانه رو میخوام بسازم الان درحال بزرگ کردن دامدا ...

درآمد زیاده ولی همراهش میره 

نمیدونم برا ما اینطور بوده

ولی ایشون باتوجه ب اینکه بطور انبوه دارن شاید ضرر در مقابل سود ناچیز باشه ک حتما اینطوره 

ولی من خودم راضی نیسم با دامدار ازدواج کنم 

کدوم شهری عزیزم؟

درآمد زیاده ولی همراهش میره  نمیدونم برا ما اینطور بوده ولی ایشون باتوجه ب اینکه بطور انبوه د ...

دقیقا منم .شغلش بی کلاسه😢 من از مشهدم خواستگارم ازتهرانه

خدایا در جست و جوی آنچه برایم  مقدر نکرده ای خسته ام مکن
دقیقا منم .شغلش بی کلاسه😢 من از مشهدم خواستگارم ازتهرانه

اوف میخوای این همه راه بیای؟

تهران جای خوبیه واسه دامداری اخه اکثرا شغلاشون کارمندی و غیر دامداریه بخاطر همین قیمت بره بالا زیاد گیر نمیدن

بابای دوستم اونجا قصابی داره و الان جزو خیلی پولدارا هستن