2777
2789
عنوان

ب نظرتون چیکارکنم بااین عشق..

165 بازدید | 22 پست

من 3ماهه بایه نفروارد رابطه شدم وهم دیگه روواققعادوس داریم ولی خب هروقت حرف ازدواج اومده وسط گفته خیلی دوورر..ازخانوادش خیلی میترسه..منم شرایط خانواده م طوری نیس که بخوام صبرکنم ازطرفی میترسم سرگرمیش باشم وبعدن نظرش عوضش بشه..به نظرتون چیکارکنم؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ولش کن من یک سال و نیم رابطه داشتم خودش رو کشت از بس گفت دوست دارم عاشقتم خوب ک من وابستش شدم ی شب بی دلیل از همه جا بلاکم کرد رفت هنوز هم نفهمیدم دلیلش چی بود

دلگیرم از دنیا و آدماش از بی کسی ها و سکوت ها! این منم ک اینگونه خسته ام؟؟؟منی ک همیشه خوب بودم و خندان منی ک خنده هایم مثالی بود ب مثال ضرب‌المثل!نمی‌توانی بفهمی و البته عجیب هم نیست برایم. چون تو من نیستی پس لطفاً قضاوتم نکن......وزن شروع ۷۶.۶۰۰ هدف ۵۸ ✌️من میتوانم 💪💪💪💪
آخه میگه سنم کمه..شرایط ازدواج ندارم وازین حرفا

بهونه بهونه بهونه همش بهونه است گول نخور

دلگیرم از دنیا و آدماش از بی کسی ها و سکوت ها! این منم ک اینگونه خسته ام؟؟؟منی ک همیشه خوب بودم و خندان منی ک خنده هایم مثالی بود ب مثال ضرب‌المثل!نمی‌توانی بفهمی و البته عجیب هم نیست برایم. چون تو من نیستی پس لطفاً قضاوتم نکن......وزن شروع ۷۶.۶۰۰ هدف ۵۸ ✌️من میتوانم 💪💪💪💪
21

خب راست میگه سنش خیلی کمه اگه هدفت ازدواج بود باید با سن بالاتر وارد رابطه میشدی

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
آخه میگه سنم کمه..شرایط ازدواج ندارم وازین حرفا

چنده سنت؟!منو خودش هفده ایم نامزدیم الن....با این ک شرایط نداشتمو اینا ولی نامزدیم الن بگو پا پیش بزاره ب پسری ک پا پیش نمیزاره اعتماد نکن