درانتظارخوشبختی۵۷ مدیر استارتر عضویت: 1399/02/04 تعداد پست: 967 عنوان اونایی که از ایرانسل سردر میارن کمک لطفا 17 بازدید | 4 پست شارژ اینترنت میخرم زیادم استفاده نمیکنم تموم میشه چیکار کنم خسته شدم از بس که اینترنت مو شارژ کردم نصف حقوقم تو جیب ایرانسله 1399/10/12 | 10:42 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
کیانا۹۹ عضویت: 1398/09/06 تعداد پست: 21492 خوب شاید اینستا میری یا واتساپ تلگرامت دانلود خودکار میکنن وگرنه منم ایرانسل دارم معمولی مصرف میشه مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت
banoo_reihaneh عضویت: 1398/05/13 تعداد پست: 4886 يه كدي هست ميزنين بعد از حالت رومينگ خارج ميشه درضمن اينستا خيلي شارژ نت استفاده میکنهوقتایی هم که داری مثلا متنی میخونی خاموش کن باز خواستی صفحه جدید لود بشه روشن کنچون برنامه های ما اکثرا خارجیه نت زیادی لازم داره ✨از خداي خالق الماس ؛هيچوقت كم نخواه✨
درانتظارخوشبختی۵۷ مدیر استارتر عضویت: 1399/02/04 تعداد پست: 967 خوب شاید اینستا میری یا واتساپ تلگرامت دانلود خودکار میکنن وگرنه منم ایرانسل دارم معمولی مصرف میشه اره همه رو دارم
کیانا۹۹ عضویت: 1398/09/06 تعداد پست: 21492 اره همه رو دارم برو تو تنظیمات واتساپحافظع وذخیره سازی بارگیری خودکار رسانه ها همه گزینه هاشو خاموش کن مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت